Escalivadacrème met manchegowafels

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in Cocina Nueva .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Auberginecustard

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Borekitas de berengena - Pasteitjes met een vulling van aubergine en kaas

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Aubergine-appeltatin - tatin d'aubergines aux pommes

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Tempura

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken