Terug naar Cocina Nueva.

Cocina Nueva recepten

de nieuwe Spaanse keuken

J. Lawson

Overzicht van alle recepten

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Krokante pijlinktvis met saffraan-appelaioli

Ingrediënten:
aioli, bloem, citroensap, groene appel, inktvis, kruiden, olijfolie, peper, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Russische salade met kreeft

Ingrediënten:
anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Groene picada

Ingrediënten:
amandel, anis, brood, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, pernod, sherryazijn, venkelloof, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Panna cotta met saffraan

Ingrediënten:
amandelolie, ananas, bloedsinaasappel, citroenrasp, gelatinepoeder, kristalsuiker, melk, milde olie, passievrucht, poedersuiker, roze grapefruit, saffraandraadjes, slagroom, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta / fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Eendenborst met linzen en kweeperensaus

Ingrediënten:
amandel, bleekselderij, boter, eendenborst, hazelnoot, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, kweeperenpasta, le puylinzen, málagasherry, olie, olijfolie, rode ui, sherry pedro ximenez, sinaasappelsap, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, volle zoete sherry en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Venusschelpjes met witte butifarra

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, butifarra blanca, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, prei, venusschelpjes, vongole, witte butifarra en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Gemengde gebakken paddenstoelen met knoflook

Ingrediënten:
boter, dry sherry, extra vierge-olijfolie, fino sherry, knoflook, oregano, paddestoelenmelange, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano en zwarte truffelolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / paddestoelen
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Sint-jakobsschelpen met venkel en ansjovisolie

Ingrediënten:
ansjovis, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, knoflook, manzanilla, olijfolie, sint-jakobsschelp, venkelknol, venkelloof en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht uit Cocina Nueva:

Spaanse eendenrillette

Ingrediënten:
eendenbout, keukenzout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, venkelzaad en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
pate/terrine / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gekruide lamskoteletten met honingsaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde muskaatdruiven, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gerookt zoet paprikapoeder, honing, jonge spinazie, kaneelpoeder, lamskotelet, malaga sherry, olijfolie, pijnboompiten, rode ui, sherry pedro ximenez, verse bladpeterselie, volle zoete sherry en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Bacalao-sigaren

Ingrediënten:
bacalao, bladpeterselie, bloemige aardappel, citroen, ei, filodeeg, fino sherry, gedroogde gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, slagroom, verse tijm en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Pimientos rellenos

Ingrediënten:
atun blanco, bloem, blond pils, bonito del norte, boter, cayennepeper, citroen, fino sherry, knoflook, manchego, melk, olijfolie, pimientos del piquillo, rode ui, spaans bier, venkelknol, venkelloof, witte peper, witte tonijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Marmitakopakketjes

Ingrediënten:
aardappel, citroen, citroenrasp, courgette, extra vierge-olijfolie, groene paprika, kabeljauwfilet, knoflook, rode ui, tomaat en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Amuse / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Rijke paddenstoelensoep met truffelolie

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, ham, jamón, kastanjechampignon, kippenbouillon, knoflook, manzanilla, portobello, prei, prosciutto, shiitake, slagroom, veldchampignon en zwartetruffelolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / paddestoelen
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Spinaziesalade

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, jonge spinazie, rode ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Kappertjes-peterseliedressing

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse koriander

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Galicische octopus

Ingrediënten:
babyoctopus, bladpeterselie, citroenrasp, extra vergine olijfolie, gerookt zoet paprikapoeder, knoflook, rode ui en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Coca (met gekarameliseerde ui en beleg)

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ham, jamón, kappertjes, knoflook, komijnzaad, manzanilla, olijfolie, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, sherryazijn, suiker, tijm, tomatenpasta, tomatenpuree, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta / koek en gebak
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante eendenbouten met venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, eendenbout, eendenvet, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, komijnzaad, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Rode-paprikajam

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gerookt zoet paprikapoeder, gezeefde tomaten, knoflook, olijfolie, passata, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina

Ingrediënten:
aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Escalivadacrème met manchegowafels

Ingrediënten:
aubergine, eidooier, gerookt zoet paprikapoeder, knoflook, manchego, olijfolie, rode paprika, rode ui, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / schuim/mousse/gelei / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Hazelnotenaioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, lente ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Koffiesiroop

Ingrediënten:
instantkoffie en kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Varkensbuik in amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Tonijnbanderilla met citroendressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, guindilla peper, kappers, kristalsuiker, olijfolie, sashimitonijn, tijmblaadjes en witte asperge

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Compote van rood fruit

Ingrediënten:
citroensap, licor 43, poedersuiker, rood fruit en sinaasappellikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Groene olijven met venkel

Ingrediënten:
citroenrasp, gedroogde gerookte spaanse peper, grote groene olijven, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Ossenstaartpastei met griesmeelkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne maïsgries, fijne polenta, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, ijswater, knoflook, olijfolie, ossenstaart, pure chocolade, reuzel, rode ui, rundvleesbouillon, spaanse rode wijn, tempranillo, tomaat uit blik, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Rokerige gebakken amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, gerookt zoet paprikapoeder, knoflook, kristalsuiker, marcona amandelen, olijfolie, oregano, spaanse amandelen en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kippenalbóndigas met saffraan-amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, amanzanilla, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kaneel, kippenbouillon, kippengehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:

Koude venkelgazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, chiliwodka, citroensap, knoflook, korte komkommer, libanese komkommer, rode spaanse peper, tomaat, venkelknol en wodka

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Gelei van cafe con leche

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gelatinepoeder, kaneel, koffie, koffielikeur, poedersuiker, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
knoflook, manchego, slagroom, vastkokende aardappel, verse ansjovis, verse peterselie, verse tijm en witte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken uit Cocina Nueva:

Gekruide sidra

Ingrediënten:
appelcider, honing, kaneelstokje, kruidnagel, sidra, sinaasappelschil en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Warme salade met chorizo, aardappel en munt

Ingrediënten:
chorizo, citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker, vastkokende aardappel en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees / aardappelgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Warme knoflook-peperolie

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook en rode spaanse peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus / boter en olie
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Gebakken zwarte olijven

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, verse tijm en zwarte spaanse olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Pollo rollo

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, frituurolie, jonge spinazie, kaneel, kipfilet, knoflook, manchego, peper, pijnboompitten, rozijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kip met sherry, sinaasappel en olijven

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bruine ui, dry sherry, fino sherry, groene olijven met ansjovis, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, manzanilla, navelsinaasappel, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, verse bladpeterselie en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Avocadosalade met gazpachodressing

Ingrediënten:
avocado, extra vierge-olijfolie, knoflook, kristalsuiker, libanese komkommer, rode paprika, sherryazijn, slamelange en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

In zoutkorst gebakken vis met warme knoflook-peperolie

Ingrediënten:
citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, grof zout, knoflook, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode spaanse peper, snapper, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse oregano en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Fideua met zeevruchten

Ingrediënten:
babypijlinktvis, chorizoworst, citroenrasp, fideos pasta, fino sherry, garnalen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, saffraandraadjes, sint-jakobsschelp, spaghettini, suiker, tomaat uit blik, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Polvorones met appel en cidervla

Ingrediënten:
appelcider, appelsap, boter, bruine basterdsuiker, eidooier, kristalsuiker, melk, oloroso sherry, boter, pijnboompitten, poedersuiker, sidra, slagroom, vanille-extract en zoete appel

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, gerookt zoet paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, yoghurt van schapenmelk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Txangurro-ravioli

Ingrediënten:
boter, ei, gerookt zoet paprikapoeder, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, kristalsuiker, lasagnevellen, laurierblad, manchego, olijfolie, prei, slagroom, tomaat uit blik, verse bladpeterselie, verse tijm, vieux, visbouillon, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Risotto met jamón en groenten

Ingrediënten:
asperge, boter, calasparrarijst, dry sherry, erwten, fino sherry, groentebouillon, ham, jamón, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, olijfolie, paellarijst, prei, prosciutto, tuinbonen en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / risotto / rijst
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Venkelsalade

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bleekselderij, ciderazijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, rode ui, venkelknol en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Peren in pedro ximénez sherry

Ingrediënten:
beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Compote van venkel en appel

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, manzanilla, rozijn, suiker en venkelknol

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Tonijnsteaks met ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stoofpot van varkensvlees en limabonen met groene picada en kaantjes

Ingrediënten:
amandel, anis, bleekselderij, brood, bruine ui, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gedroogde limabonen, gemalen anijszaad, gerookte hamschijf, grote witte bonen, guindilla peper in azijn, italiaanse venkelworst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, pernod, sherryazijn, varkensbuik, varkensworstjes, venkelknol, venkelloof, verse bladpeterselie, verse munt, witte butifarra en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten en aardappels
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Knoflookgarnalen met chorizo

Ingrediënten:
boter, broodje, chorizoworst, fino sherry, gamba, gerookte en gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie en rode guindilla peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken uit Cocina Nueva:

Leche merengada punch

Ingrediënten:
citroenschil, eiwit, kaneel, kaneelstokjes, krstalsuiker, melk, vanille-extract en witte rum

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / niet-alcoholische drank
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina

Ingrediënten:
aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche met een compote van rood fruit

Ingrediënten:
aardbei, amandelolie, blauwe druif, calasparrarijst, citroensap, citroenschil, framboos, gelatinepoeder, kaneelstokje, kers, kristalsuiker, licor 43, melk, milde olie, poedersuiker, pruim, rood fruit, sinaasappellikeur, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Muntdressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, knoflook, sherryazijn, suiker en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Picada

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, pijnboompitten, venkelloof, verse bladpeterselie en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Bocadillo met foie gras en stroperige muskaatdruiven

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, foie gras, kippenbouillon, muskaatdruiven, pistolets, rode ui, rucola, sherryazijn, sherry pedro ximenez, sla en veldsla

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Zoete buñuelos met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Bacalao met een kappertjes-peterseliedressing

Ingrediënten:
bacalao, extra vierge-olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten kabeljauw, guindilla peper in azijn, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, rode ui, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse koriander en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
frituren / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken uit Cocina Nueva:

Horchata

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroen, dry sherry, fino sherry, kaneelstokje, kristalsuiker en sherry pedro ximenez

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kippensoep met kikkererwten en sherry

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Groene saus uitgebreid met groente

Ingrediënten:
ansjovis, doperwten, droge sherry, fino sherry, groene asperge, groene olijven, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lente ui, olijfolie, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Runderwangen in cider

Ingrediënten:
appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Tuinbonenpuree

Ingrediënten:
boter, slagroom en tuinbonen

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden varkensbuik met venkel

Ingrediënten:
anis, appel, bleekselderij, boter, bruine ui, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, grof zeezout, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, pastis, rozijn, suiker, varkensbotten, varkensbuik, venkelknol, venkelloof, venkelzaad en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht uit Cocina Nueva:

Spiesjes van geroosterd zeebanket met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, citroen, fruitige olijfolie, gerookt zoet paprikapoeder, groene asperge, hazelnoten, knoflook, lente-ui, olijfolie, pimientos del piquillo, rauwe grote garnalen, sherryazijn, sint-jakobsschelp, tomaat en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stevige zeevruchtensoep met migas

Ingrediënten:
babypijlinktvis, bleekselderij, brood, cayennepeper, fino sherry, garnalen, gemalen venkelzaad, gezeefde tomaten, ham, heek, jamón, knoflook, laurierblad, lente ui, mosselen, mul, olijfolie, passata, pikant gerookt paprikapoeder, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, sinaasapelschil, snapper, venusschelp, verse tijm, visbouillon, visfilet, vongole, water, wortel, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Bevroren walnotenturron met koffiesiroop

Ingrediënten:
ei, instantkoffie, kristalsuiker, licor de nogado, licor de nuez, nocello, slagroom, vanille-extract, walnoten en walnotenlikeur

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Chilipepermosselen

Ingrediënten:
broodkruim, dry sherry, fino sherry, gerookt zoet paprikapoeder, knoflook, krstalsuiker, manchego, mosselen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, tijm, tomaat uit blik, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Kaneelsiroop

Ingrediënten:
kaneel, kristalsuiker, sherry pedro ximenez en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / siroop
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsschenkel met artisjokken en citroen

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, asperge, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge sherry, eidooier, fino sherry, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, prei, slagroom, verse doperwten, verse oregano, verse tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Coca basisrecept

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, komijnzaad, olijfolie, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Kleine klipvistortilla's

Ingrediënten:
aardappel, bacalao, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, gedroogde gezouten kabeljauw, gedroogde gezouten klipvis, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Krokante komijnkip met rode paprikajam

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemalen komijn, gerookt zoet paprikapoeder, gezeefde tomaten, kipfilet, knoflook, olijfolie, passata, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken / aperitief / cocktails uit Cocina Nueva:

Cavacocktail

Ingrediënten:
cava, licor 43, sinaasappelschil en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

In olie gepocheerde tonijn met kerstomaatjes

Ingrediënten:
ansjovis, citroenschil, gedroogde gerookte spaanse peper, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode guindilla peper, tonijnsteak, troskerstomaat, verse tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zalm met salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse oregano, walnoten en zalmfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Oesters met cavadressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cava, ham, jamón, kristalsuiker, mousserende witte wijn, oester, prosciutto, rode ui en sherryazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Sangriagranita

Ingrediënten:
citroengazeuse, citroensap, cognac, fruit, kaneel, kristalsuiker, rode wijn en sinaasappelsap

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Taartjes van kweepeer en drie soorten kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodempjes, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / quiche
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Aardbeiengazpacho met bevroren yoghurt

Ingrediënten:
aardbei, dikke schapenyoghurt, kiwi, melk, oloroso sherry, pitloze groene druiven, poedersuiker, sherryazijn, suikermeloen, vanille-extract en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Heek met een amandelkorst en groene saus

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloem, boter, citroen, diepvriestuinbonen, doperwten, droge sherry, ei, fino sherry, gemalen amandelen, groene asperge, groene olijven, groene paprika, heekfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, sherryazijn, slagroom, tuinbonen, verse bladpeterselie, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Broodpudding met vijgen en marsepein

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brioche, eidooier, gedroogde vijgen, kaneel, kristalsuiker, marsepein, melk, oloroso sherry, poedersuiker, sherry pedro ximenez, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Sardines met muskaatdruiven, munt en pijnboompitten

Ingrediënten:
aioli, citroen, citroenrasp, extra vierge olijfolie, ham, jamón, manzanilla, muskaatrozijnen, pijnboompitten, prosciutto, rode ui, rozijnen, verse munt, verse sardines en zeezoutvlokken

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Stroperige muskaatdruiven

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, kippenbouillon, muskaatdruiven, rode ui, sherryazijn en sherry pedro ximenez

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / fruit / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:

Martini van groene druiven

Ingrediënten:
dry sherry, fino sherry, gin, groene druif en pitloze groene druiven

Keuken:
Spaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Cidervla

Ingrediënten:
appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
zuivel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Gekarameliseerde ui

Ingrediënten:
manzanilla, olijfolie, rode ui, sherryazijn en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, gerookt zoet paprikapoeder, knoflook, linguini, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, verse oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Saffraanrijstkoekjes

Ingrediënten:
bloem, calasparrarijst, citroen, dry sherry, fino sherry, gerookt paprikapoeder, ham, jamón, kippenbouillon, knoflook, manchego, mayonaise, olijfolie, paellarijst, pimientos del piquillo, prosciutto, rode ui, saffraandraadjes, tomatenpasta, verse bladpeterselie, zoet paprikapoeder en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Tomatensaus

Ingrediënten:
fino sherry, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, rode ui, tomaat uit blik en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:

Aioli - allioli

Ingrediënten:
canola-olie, eidooier, fruitige olijfolie, knoflook, lichte olijfolie, milde olie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, fruitige olijfolie, gerookt zoet paprikapoeder, hazelnoten, knoflook, pimientos del piquillo, sherryazijn, tomaat en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Manchego-komijnbuñuelos

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, gerookt zoet paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Croquetas de pollo

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, fino sherry, gemalen amandelen, gerookt zoet paprikapoeder, ham, jamón, kipgehakt, kippenbouillon, laurierblad, melk, olijfolie, prei, prosciutto, slagroom, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Voorgerecht uit Cocina Nueva:

Babypijlinktvis met zoete ui en linzen

Ingrediënten:
aioli, babypijlinktvis, basterdsuiker, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroenschil, kleine blauwgroene linzen, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode ui, rode wijn, saffraandraadjes, tomaat, verse tijm en visbouillon

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Tipsy-gipsy-trifle

Ingrediënten:
cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zuivel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Nagerecht uit Cocina Nueva:

Mousse van arroz con leche

Ingrediënten:
amandelolie, calasparrarijst, citroenschil, gelatinepoeder, kaneelstokje, kristalsuiker, melk, milde olie en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / rijst
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:

Pan con tomate met geitenkaas en paprikapoeder

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gemarineerde geitenkaas in olijfolie, gerookt paprikapoeder, knoflook, stokbrood, tomaat en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, verse oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Stoofpot van konijn, aubergine en linzen

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, dry sherry, fino sherry, gerookt zoet paprikapoeder, jong tam konijn, kippenbouillon, kleine blauwgroene linzen, knoflook, laurierblad, le puylinzen, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, sherryazijn, tomaat uit blik, verse oregano en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina van zwaardvis

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, lente ui, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik, witbrood, zeezout, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
barbecue/grill / groente / vis