Kastanjechampignons

Kastanjechampignons wordt beschouwd als champignon.

Alternatieve namen: kastanjechampignon en kastanje champignons.

Zoek naar kastanjechampignons in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kastanjechampignons in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kastanjechampignons recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kastanjechampignons:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwten met verse kastanjechampignons of shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kastanjechampignon, kidneybonen, kikkererwt, knoflook, koriander, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, peterselie, pintobonen, sojabonen, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
vegetarisch / peulvruchten / vegan / paddenstoelen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Risotto met schorseneer en kastanjechampignons

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde bladpeterselie, groentebouillon, kastanjechampignon, olie, paddenstoelenbouillon, peper, pittige harde kaas, risottorijst, schorseneer, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / risotto / paddestoelen
Serveersuggestie Lasagne met kip en kastanjechampignons

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met kip en kastanjechampignons

Ingrediënten:
g bloem, g boter, kastanjechampignons, kip, kleine ui, kruidnagels, lasagne, laurierblaadjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, takjes tijm, vlees, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt