Kastanjechampignons

Kastanjechampignons wordt beschouwd als champignon.

Alternatieve namen: kastanjechampignon en kastanje champignons.

Zoek naar kastanjechampignons in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kastanjechampignons in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kastanjechampignons recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kastanjechampignons:

Serveersuggestie Lasagne met kip en kastanjechampignons

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met kip en kastanjechampignons

Ingrediënten:
g bloem, g boter, kastanjechampignons, kip, kleine ui, kruidnagels, lasagne, laurierblaadjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, takjes tijm, vlees, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Spinazieflensjes uit de wok

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, courgette, eierdooier, gemberwortel, kastanjechampignons, knoflook, komkommer, koriander, limoensap, olie, paprikapoeder, rode ui, sjalot, spinaziebladeren en volle yoghurt

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kalkoenstrudel

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, creme fraiche, filodeeg, gemengde paddestoelen, kalkoenvlees, kippenbouillon, margarine, olijfolie, saffraandraadjes, sjalot en verse dragon

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maiskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm