Annie Pannie

Welkom op Anniepannie.nl! Superleuk dat je mijn blog bezoekt. Mijn naam is Andrea, ik ben dol op koken en mijn vrienden noemen mij ‘Annie’. Zo, dan weet je meteen waar de naam Anniepannie.nl vandaan komt. Al jaren wou ik mijn eigen kookblog en nu is het eindelijk zover. Jihoeeee!

Je eigen kookstijl omschrijven is altijd lastig, maar ik doe een poging. Om te beginnen ben ik groot fan van Jamie Oliver. Hij begrijpt waar het om draait: spannende smaakcombinaties maken met goede ingrediënten, koken zonder troep (ik bedoel namaak-boter en pakjes of zakjes met kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen) én gezellig samen zijn met vrienden.

Ook ik laat me meeslepen door de huidige trend om bewust en gezond te eten. Zo ben ik veel minder vlees gaan eten. Groente geef ik het liefst de hoofdrol en dat is een leuke uitdaging!

Recepten

Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Regenboog ratatouille!

Ingrediënten:
gele paprika, kleine courgette, knoflook, olijfolie, rode ui, takjes verse tijm, tomaat, verse rozemarijn, zoete aardappel en zout en peper

Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Makreel americain

Ingrediënten:
augurk, gerookte makreel, grove mosterd, kappertjes, ketchup, korianderpoeder, mayonaise, paprikapoeder, sjalot en worcestersaus

Een recept uit Andrea Tegel

Recept van Annie Pannie:

Snelle tomatensoep met garnalen

Ingrediënten:
chilivlokken, courgette, hollandse garnalen, kerstomaatjes, lente-uitjes, peterselieblaadjes, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zwart sesamzaad

Toon alle recepten