Geflügel-Wachtel-Terrine mit Shii-takepilzen, Rotkohl-Apfel-Salat und Chili-Papaya-Vinaigrette / Gevogelte-kwartelterrine met shii-take, rode kool-appelsalade en chili-papayavinaigrette
Een recept van Dieter Müller.
Je vindt dit recept op pagina 96 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- paté/terrine
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bloem
- chili-papayavinaigrette
- gevogeltefarce
- kippenborstfilet
- kwartelborst
- olijfolie
- peperkorrels
- pimentkorrels
- pistaches
- rode kool-appelsalade
- rozemarijn
- shii-takes
- spinazie
- tijm
- vet spek
- witte peper
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.