Zickleinkeule im Salzteig mit Schmorgemüse / Geitenlamsbout in zoutkorst met gesmoorde groente

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 80 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
geitenvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken met een sausje

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Cuisson de fonds d'artichaut - Artisjokbodems koken

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Artisjokken schoonmaken

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken met dragonvinaigrette

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken