Rode wijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tong met boter

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Perzik Aardbeientaart Met Gebruinde Boter

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Crumble Met Gebruinde Boter, Chocolade En Bramen

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Een recept uit Yotam Ottolenghi, Jonathan Lovekin en efef.com - Plenty