Rode wijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rucola-gnocchi met broodkruim en gebruinde boter

Serveersuggestie Rucola-gnocchi met broodkruim en gebruinde boter

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Wafels met gebrande maple boter

Serveersuggestie 
Wafels met gebrande maple boter

Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Serveersuggestie Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter