Cabernet

Cabernet wordt beschouwd als rode wijn.

Zoek naar cabernet in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cabernet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cabernet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cabernet:

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Loire en haar Chenin Blanc

Ingrediënten:
cabernet, knoflook, knolselderij, lasagne, masala, muscadet, pompoen, rode wijn, rosé, sancerre, sauvignon blanc, stamppot, wijn, witte wijn en zachte geitenkaas

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Rotweinsalz - Rode wijnzout

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, fleur de sel, grof zeezout, syrah en zinfandelwijn

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Dressing met piquillopaprika

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, fino sherry, inmaakvocht van piquillopaprika, knoflook, piquillopaprika uit pot en tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Nigella Express:

Salade van de chef

Ingrediënten:
avocado, cabernet sauvignon-azijn, dijonmosterd, emmentaler, extra vierge-olijfolie, ham, ijsbergsla, maïskorrels en maldonzout

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Paarse glacage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur