Cabernet
Cabernet wordt beschouwd als rode wijn .
Zoek naar cabernet in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cabernet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste cabernet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cabernet :
Ingrediënten: boter, cabernet, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, poularde, suiker, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, zout en zwarte peper
Keuken: Europees / Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: cabernet, knoflook, knolselderij, lasagne, masala, muscadet, pompoen, rode wijn, rosé, sancerre, sauvignon blanc, stamppot, wijn, witte wijn en zachte geitenkaas
Ingrediënten: bramensap, cabernet-sauvignonazijn, pectine en violetsuiker
Soort: schuim/mousse/gelei / vegan
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, nappage neutre, water en wateroplosbare paarse kleurstof
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof
Advertentie
Ingrediënten: bosbessensap, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker en water
Ingrediënten: barbera, cabernet sauvignon, riesling, rode wijn, tempranillo en wijn
Ingrediënten: bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, citroensap, suiker, tomatenjam en witte balsamicoazijn
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water
Soort: vegan / glazuur
Advertentie
Ingrediënten: bieslook, cabernet-sauvignonazijn, gerookte mosselen, gestoomde oesters, groene appel, jeneverbessen, komkommer, lavasolie, luchtgedroogde skrei, mignonette-gel, selderij, tijm en zout
Keuken: Nederlands / Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: cabernet sauvignon, fleur de sel, grof zeezout, syrah en zinfandelwijn
Keuken: Internationaal / Noord-west-Europees
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Ingrediënten: arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, fino sherry, inmaakvocht van piquillopaprika, knoflook, piquillopaprika uit pot en tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aardbei, bart desmidt, bloem, boter, cabernet-sauvignonazijn, eigeel, ganzenlever, gist, melk en pepermunt
Ingrediënten: avocado, cabernet sauvignon-azijn, dijonmosterd, emmentaler, extra vierge-olijfolie, ham, ijsbergsla, maïskorrels en maldonzout
Soort: salade / vlees
Advertentie
Ingrediënten: agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water
Soort: vegan / glazuur
Ingrediënten: bosbessensap, cabernet sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker sosa en water
Ingrediënten: azijnmoeder en rode wijn
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegan / inmaak / azijn
Ingrediënten: klaprozenblaadjes en rode wijn
Keuken: Hollands
Soort: condiment
Ingrediënten: citroenlimonade en rode wijn
Soort: drank (alcoholisch) / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, fijn zout, guindilla peper, ingemaakte geroosterde paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie en rode paprika
Keuken: Spaans
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, gedroogde rode guindilla-paprika, inktvis, knoflook, olijfolie, sperziebonen en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: hertenbiefstuk en rode wijn
Ingrediënten: peperkoek, rode wijn en wildfond
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: agar texturas, cabernet sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, rode kleurstof wateroplosbaar en water
Advertentie