Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Een boek van Inge Kappert

We hebben 221 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Over Culinaria Europese specialiteiten - deel II##

We hebben de twee delen van het boek als aparte boeken geindexeerd. Deel 1 is hier te vinden.

Op 360 blz. met meer dan 1000 foto's krijgt u zo'n 1200 specialiteiten en 300 recepten voorgeschoteld. Dit boek geeft u inzicht in bier-, kaas- en broodsoorten, ontbijtrituelen, originele aspecten bij de bereiding van vlees en vis, leert u hoe u verfijnde sauzen kunt bereiden, desserts en cocktails kunt maken, geeft informatie over de visvangst en de rendierjacht en de distillatie van alcoholische dranken. Met behulp van de zorgvuldig geselecteerde recepten - die representatief zijn voor de keuken van een bepaald land - kunt u zelf de heerlijke gerechten bereiden.
De rijkdom van elk land, zijn tradities en regionale specialiteiten, zoals die tot uiting komen in de kunst van zijn bakkers en koks, kaasmakers en slagers, distillateurs en wijnboeren, wordt in zijn volle glorie gevangen in sfeervolle fotoreportages. De voortreffelijke foto's, die vaak met behulp van gerenommeerde restaurants tot stand zijn gekomen, en teksten waaraan zorgvuldig onderzoek vooraf is gegaan, maken u vertrouwd met deze verleidelijke wereld vol tongstrelende hoogtepunten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Een greep uit de 221 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Steensoep - sopa de pedra

Ingrediënten:
aardappel, bruine bonen, chourico worst, doorregen spek, knoflook, laurierblad, rode bonen, tomaat, ui, varkensoor, verse koriander, witte raap, wortel, zout, zwarte chourico en zwarte peper

Keuken:
Portugees

Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Hoofdgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Imams heerlijkheid - imam bayildi

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, milde groene turkse pepertjes, olijfolie, paprikapoeder, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / stoofgerecht / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 221 recepten in dit boek