Zuurkool op traditionele wijze - choucroute à l´alsacienne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 101 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / varkensvlees / worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Casselerrib, mosterdpuree met prei en ’n eitje

delicious. magazine - 2014-01

Mosterdpuree met prei, casselerrib en ’n eitje

delicious. magazine - 2014-01

Casseler rib

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Mosterdsoep met casselerrib

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten