Peperkorrel

Peperkorrel wordt beschouwd als peper.

Alternatieve naam: peperkorrels.

Zoek naar peperkorrel in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peperkorrel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peperkorrel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peperkorrel:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Ossestaartsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, laurierblad, madera, ossestaart, peperkorrel, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pepersteak

Ingrediënten:
entrecote, haasbiefstuk, peperkorrel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Smoked porkchops

Ingrediënten:
jeneverbes, karbonade, laurier, peperkorrels en zout

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Worsestersaus zonder ansjovis

Ingrediënten:
bruine suiker, chilivlokken, chinese zwarte azijn, ingemaakte abrikozen, kombu, kruidnagels, melassestroop, peperkorrel, sojasaus, tamarindepasta, zeewier en zoethout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenpaté met witlof

Ingrediënten:
boter, gelatinepoeder, konijnenlever, konijnenvlees, laurierblad, mager kalfsgehakt, muskaatwijn, nootmuskaat, peper, peperkorrel, witlof en zout

Keuken:
Frans
Soort:
wild / paté/terrine
Een recept uit Felix Wilbrink - Familierecepten

Diner / voorgerecht uit Familierecepten:

Vorstelijke gerstsoep

Ingrediënten:
gort, groentebouillon, laurier, peperkorrel, piment, roomkaas, selderijstengel, tijm, tuinkers en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Saté van vis en garnalen

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, citroenblaadjes, garnalen, gula bali, kabeljauw, kokosmelk, kokosvruchtvlees, pangasiusfilet, peperkorrel en witte vis

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren