Gekruide visbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 83 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: foelie, laurierblad, peperkorrel, peterselie, tijm, ui, vis, visgraten, water, wortel en zout. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Popcorn met zoute karamel

Serveersuggestie Popcorn met zoute karamel

Kruidentoast met tarbotkuit

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Zoute Karamel Met Geroosterd Kokos

Een recept uit Sara Aasum Hultberg - Choco, noga & fudge