Gekruide visbouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 83 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: foelie, laurierblad, peperkorrel, peterselie, tijm, ui, vis, visgraten, water, wortel en zout.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eendenborst, -tong en -hart, oost-indische kers en waterkers

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Pijlinktvis en gemarineerde zeekustkruiden, ingelegde koolrabi en peterselie

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Pompoen en gemarineerde haring, walnootsap

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Israëlische couscous, erwtjes, zoute citroen, munt en geitenkaas

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co