Frankrijk koken en reizen 
      
      
      
       
     
      
      We hebben 253 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
 
     
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
         
    
         
        
        Recepten uit Frankrijk koken en reizen 
        Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: aubergine, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatensaus, verse basilicum, verse tijm, water en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge witte wijn, kappers, knoflook, konijn, laurierbladeren, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zoute zwarte olijven  
      
        
Keuken: Mediterraans / Frans 
        Soort: wild en gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelmeel, curaçao, eiwit, geblancheerde amandelen, kristalsuiker, sinaasappel en witte basterdsuiker  
      
        
Keuken: Mediterraans / Frans 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: brasem, gezouten boter, karper, knoflook, muscadet, nieuwe aardappeltjes, peper, tomaat, ui en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouquet garni, droog broodkruim, ganzenvet, gepekeld buikspek, witte bonen, knoflook, krombekken, kruidnagel, laurierblad, ongerookte kookworst, peper, prei, tijm, tomaat, ui, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, verse worst, zout en zwoerd  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ganzenvet, knoflook, peper, snijpeterselie, vastkokende aardappel en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, suiker, tomaat en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: soep/bouillon / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, belegen kaas, cantal, ei, ham, peper, room, varkensvet en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / ei/omelet/frittata 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, laurierblad, peper, sjalot, snoek, verse dragon, peterselie, verse tijm, walnootolie, walnoten en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: barbecue/grill / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, kabeljauw, knoflook, langoustine, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, pollak, poon, spaanse peper, tomaat, ui, verse tijm, zeeduivel en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bier, boter, bouquet garni, droog broodkruim, laurierblad, peper, suiker, ui, varkensrug, varkensschouder, verse peterselie, verse tijm en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: olijfolie, peper, poon, rode wijnazijn, verse munt en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / paté/terrine 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, champignon, cognac, doorregen spek, ei, haas, hazenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, peper, rode wijn, ui, verse rozemarijn, verse tijm, water, wortel, zilveruitjes en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: stoofgerecht / pasta/noodles / wild 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout  
      
        
Keuken: Frans / Provençaals 
        Soort: risotto / rijst / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout  
      
        
Keuken: Frans 
        Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente 
      
     
   
 
        Toon alle 253 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
     
    
    
        ISBN13 
        9789054269717 
        ISBN10 
        9054269715 
        Andere uitgaven 
        
          
9789070485672