Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, droge cider, garnalen, grof zeezout, peper, steurgarnalen en volkorenbrood
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: crème fraîche, droge cider, eierdooier, mosselen, peper, sjalot, slagroom, verse peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, fromage blanc, olijfolie, ricotta, sjalot, slagroom, verse bieslook, verse kervel, verse peterselie, peper, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boerenbrood, jonge knoflook, kip, olijfolie, peper, selderijstengel, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, demi creme fraiche, peper, riesling, sjalot, slagroom, snoek en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelmeel, bittere chocolade, boter, ei, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, coquille, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, snijpeterselie, water, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kaneel, kortgraanrijst, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: rijst / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, knoflook, kokkel, oud brood, peper, sjalot en snijpeterselie
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing, instantgist, kirsch, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bladselderij, bouquet garni, brood, groene kool, gruyerekaas, jeneverbes, klapstuk, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, meiknol, ongerookte worst, ossestaart, peperkorrel, prei, selderijknol, ui, varkensoor, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, peper, pittige mosterd, verse ansjovis, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, calvados, champignon, coquille, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, peper, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, broodkruim, champignon, crème fraîche, eierdooier, gruyère, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, peper, peperkorrel, rivierkreeftjes, selderijstengel, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: crumble/gratin / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: brasem, cornichons, eierdooier, gedroogde venkel, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, scherpe mosterd, snijpeterselie, verse bieslook, witte wijnazijn, zeebaars en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, citroensap, ei, grof zeezout, laurierblad, olijfolie, peper, pittige mosterd, spinkrab, verse munt, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672