Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, cognac, curaçao, ei, mandarijn, melk, suiker, vanille-essence en vanillesuiker
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappelmeel, curaçao, eiwit, geblancheerde amandelen, kristalsuiker, sinaasappel en witte basterdsuiker
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, peper, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, kalfskotelet, peper, rinse appel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: cèpes, citroensap, boleten, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, boter, comté, crème fraîche, eierdooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge cider, garnalen, grof zeezout, peper, steurgarnalen en volkorenbrood
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroen, kaneelpijpje, peer, rode wijn en suiker
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / fruit
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bouquet garni, droge witte wijn, kalfsfricandeau, kippenbouillon, laurierblad, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladselderij, bouquet garni, brood, groene kool, gruyerekaas, jeneverbes, klapstuk, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, meiknol, ongerookte worst, ossestaart, peperkorrel, prei, selderijknol, ui, varkensoor, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, eierdooier, kastanje, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: olijfolie, peper, poon, rode wijnazijn, verse munt en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bosui, courgette, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: artisjokken, bloemkool, gezouten ansjovis, jonge knoflook, jonge sjalot, olijfolie, paprika, radijs, rode wijnazijn, selderij, stokbrood, venkel en verse peterselie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672