Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, laurierblad, peper, sjalot, snoek, verse dragon, peterselie, verse tijm, walnootolie, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: bloem, ei, eierdooier, gekonfijte engelwortel, melk, boter, rum, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, donkerbruine rum, ei, maïzena, pompoen en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: arrowroot, cherry brandy, droge witte wijn, meikersen, peper, suiker, tamme eend en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: cornichons, grof zout, haasbiefstuk, kogelbiefstuk, lendebiefstuk, mosterd, peper, runderbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: babypijlinktvis, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvisjes, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: boter, citroen, ei, witte basterdsuiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boleten, boter, crème fraîche, kalfsnier, morielje, parmezaanse kaas, peper, slagroom, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: aardappelmeel, bittere chocolade, boter, ei, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: droge witte wijn, laurierblad, mager rookspek, olie, peper, pruimedant, salie, sjalot, varkensfilet, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bouquet garni, knoflook, kruidnagel, laurierblad, linzen, ontbijtspek, peper, reuzel, snijpeterselie, ui, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: boter, stevige appel, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: maïsmeel, peper, reuzel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, gruyère, kippenbouillon, runderbouillon, stokbrood, ui, vers gemalen peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, kabeljauw, knoflook, langoustine, laurierblad, mosselen, olijfolie, peper, pollak, poon, spaanse peper, tomaat, ui, verse tijm, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672