Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, peper, pollak, snijpeterselie, tomaat, zeebrasem en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: boerenbrood, cognac, gezouten ansjovis, olijfolie, jonge knoflook, kappertjes, mosterd, roggebrood, peper en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vis
Ingrediënten: boter, calvados, champignon, coquille, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, peper, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, crème fraîche, ei, korstdeeg, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: beurre blanc, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, peper, slagroom, snoekfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: abrikozenjam, amandelessence, eierdooier, geblancheerde amandelen, melk, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, coquille, droge witte wijn, peper, sjalot, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, stevige aardappel, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, fijne basterdsuiker, gist, melk, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: babypijlinktvis, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvisjes, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: armagnac, ei, ganzenvet, peper, roquefort, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: armagnac, crème fraîche, knoflook, konijn, olie, peper, pruimedant, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: buikspek, flageolets, knoflook, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte bonen, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: broccio, feta, kastanjemeel, olijfolie, peper, ricotta en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine rum, citroensap, droog broodkruim, ei, koffie-extract, oploskoffiepoeder, suiker, walnoten, water en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, muscadet, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom, snijpeterselie, wijtingfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672