Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bouquet garni, kappertjes, knoflook, laurierblad, lichte rode wijn, olijfolie, peper, poon, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsnier, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: aardbei, crème fraîche, eiwit, framboos, rode bes, rode vruchtensaus, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, jonge prei, peper, reuzel, slagroom, slaharten, snijpeterselie, spinazie, tamme eend, verse bieslook, verse dragon, verse kervel, verse munt, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: citroensap, ei, suiker, vanillestokje, volle melk en water
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bouquet garni, droog broodkruim, ganzenvet, gepekeld buikspek, witte bonen, knoflook, krombekken, kruidnagel, laurierblad, ongerookte kookworst, peper, prei, tijm, tomaat, ui, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, verse worst, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / peulvruchten
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, ei, halfbitttere chocolade en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, cointreau, ei, melk, peer, rode bessengelei, suiker, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, gezouten ansjovis, groenten, jonge knoflook, olijfolie, paprika, radijs, selderij, stokbrood en venkel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten: bloem, ei, eierdooier, gekonfijte engelwortel, melk, boter, rum, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boleten, boter, calvados, crème fraîche, doorregen spek, droge cider, eierdooier, konijn, konijnenlever, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: boter, droge cider, garnalen, grof zeezout, peper, steurgarnalen en volkorenbrood
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, melk, pompoen, prei, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / groente
Ingrediënten: boter, krieltjes, olie, peper, rinse appel, varkensfilet, varkensschouder, water en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode côte du rhône, rode wijn, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sinaasappelschil, sukadestuk, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: broccio, knoflook, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, ronde courgette, verse basilicum, wit broodmeel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: kastanje, slagroom, suiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672