Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing, instantgist, kirsch, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, citroen, crème fraîche, ei, eierdooier, franse kwark, slagroom, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bleekselderij, kipkarkassen, kruidnagel, laurierblad, prei, tijm, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, ei, fromage blanc, nootmuskaat, peper, ricotta, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bayonneham, ei, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, spaanse peper, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse tonijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, gezouten boter, peper, snijpeterselie, tong en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, muscadet, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom, snijpeterselie, wijtingfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: groene olijven zonder pit, kippenbouillon, olie, peper, tamme eend, witte vermout, zout en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, stevige aardappel, tomatensaus en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, crème fraîche, forel, peper, riesling, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: boter, bruine rum, citroensap, droog broodkruim, ei, koffie-extract, oploskoffiepoeder, suiker, walnoten, water en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, sjalot, slagroom, tong, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie, peper, poon, rode wijnazijn, verse munt en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672