Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, courgette, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, verse salieblaadjes, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kerriepoeder, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge cider, garnalen, grof zeezout, peper, steurgarnalen en volkorenbrood
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bot, boter, champignon, crème fraîche, droge cider, griet, peper, platvis, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: brasem, gezouten boter, karper, knoflook, muscadet, nieuwe aardappeltjes, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: amandel, amandelschaafsel, bloem, boter, citroensap, eierdooier, eiwit, melk, poedersuiker, pralinépoeder, soezendeeg, suiker, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, ei, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: aardappel, babycourgette, elleboogjesmacaroni, fruitige olijfolie, gedroogde bonen, gedroogde tuinbonen, gruyère, jonge knoflook, parmezaanse kaas, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, vermicelli, verse basilicum, witte bonen en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boon, boter, donkere rum, ei, eierdooier, gemalen amandelen, melk en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / feestdagen
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, kappertjes, knoflook, laurierblad, lichte rode wijn, olijfolie, peper, poon, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, hazenrug, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, peper, plantaardige olie, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672