Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rosbief, sinaasappelschil, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, crème fraîche, ei, pure chocolade en slagroom
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, lendebiefstuk, peperkorrel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aardappelmeel, bittere chocolade, boter, ei, gemalen amandelen, poedersuiker en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, boter, ei, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: bloem, boter, comté, crème fraîche, eierdooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: boleten, boter, calvados, crème fraîche, doorregen spek, droge cider, eierdooier, konijn, konijnenlever, olie, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, suiker, tomaat en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bot, boter, champignon, crème fraîche, droge cider, griet, peper, platvis, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, knoflook, kokkel, oud brood, peper, sjalot en snijpeterselie
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: beurre blanc, boter, cayennepeper, crème fraîche, ei, peper, slagroom, snoekfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, gezouten boter, grof zeezout, peper, ui en venusschelpen
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672