Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: croutons, melk, olijfolie en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, muscadet, peper, pittige mosterd, sjalot, slagroom, snijpeterselie, wijtingfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, eierdooier, eiwit, kirsch, maïzena, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: ansjovisfilet, brooddeeg, jonge knoflook, olijfolie, ui, water, zout en zwarte olijf
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: boerenbrood, kabeljauw, makreel, peper, reuzel, rode wijnazijn, spiering, stevige aardappel, tong, ui, vis, vleet, wijting, zeebrasem, zeeduivel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bloem, boter, comté, crème fraîche, eierdooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, rode bourgogne, rode wijnazijn, sjalot, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing, instantgist, kirsch, melk, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cèpes, citroensap, boleten, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, boter, cèpes, crème fraîche, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, porcini, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, sjalot, slagroom, tong, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, courgette, ei, kalfsvlees, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, varkensbuik en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: brood, melk, mosselen, olijfolie, peper, spinazie, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: krenten, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, pijnboompitten, spinazie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: kaneel, kortgraanrijst, volle melk en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: rijst / gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672