Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: crème fraîche, droge cider, eierdooier, mosselen, peper, sjalot, slagroom, verse peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, citroen, crème fraîche, ei, eierdooier, franse kwark, slagroom, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: gemalen anijszaad, gemberpoeder, honing, kaneel, sinaasappelrasp, suiker, water, zelfrijzend bakmeel en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: arrowroot, boter, brandy, buikspek, champignon, citroensap, klapstuk, marc de bourgogne, olie, peper, rode bourgogne, runderstoofvlees, sukadestuk, water, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, comté, ei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: bosui, boter, peper, sjalot, slaharten, snijpeterselie, suiker, vers bonenkruid, verse doperwten, verse hysop, verse tijm, zilverui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: brooddeeg, gezouten boter en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloem, ei, gezouten boter, oranjebloesemwater en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, verse tonijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, peperkorrel, riesling, runderlappen, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: gerookt mager spek, jeneverbes, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, riesling, rookworst, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, boter, bruine basterdsuiker, eierdooier, instantgist, melk, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, crème fraîche, ei, korstdeeg, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: aardbei, crème fraîche, eiwit, framboos, rode bes, rode vruchtensaus, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: zuivel
Ingrediënten: boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, droge champagne, marc de champagne, peper, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, verse dragon en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, donkerbruine basterdsuiker, klapstuk, laurierblad, olie, peper, pittige mosterd, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, volkorenbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672