Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandel, amandelschaafsel, bloem, boter, citroensap, eierdooier, eiwit, melk, poedersuiker, pralinépoeder, soezendeeg, suiker, vanillestokje en witte basterdsuiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, boter, ei, eierdooier, honing en zout
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: boter, kalfslever, peper, rode wijnazijn, snijpeterselie, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: ei, knoflook, krenten, melk, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvis, prosciutto, rauwe ham, snijpeterselie, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees / vis
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gezeefde tomaten, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rode wijn, snijpeterselie, suiker, ui, witbroodkruim, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bot, bouquet garni, cider, crème fraîche, griet, kruidnagel, laurierblad, peper, platvis, slagroom, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, kalfskotelet, peper, rinse appel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, peper, varkensfilet, verse peterselie, verse tijm, volle melk en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladselderij, bouquet garni, brood, groene kool, gruyerekaas, jeneverbes, klapstuk, knoflook, kruidnagel, lamsschouder, laurierblad, meiknol, ongerookte worst, ossestaart, peperkorrel, prei, selderijknol, ui, varkensoor, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, boter, bruine rum, ei, eierdooier, melk, vanille-essence, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout
Keuken: Spaans / Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: citroensap, ei, suiker, vanillestokje, volle melk en water
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: boter, jonge sperziebonen, knoflook, olijfolie, peper, snijpeterselie, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelschilfers, boter, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, champignon, eend, ei, jenever, kalfspoot, kip, konijn, korstdeeg, melk, peper, pistaches, quatre épices, sjalot, ui, varkensbuik, varkensfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: aardbei, aardbeienjam, water en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672