Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Frankrijk koken en reizen

Een boek van Gilles Pudlowski

We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Frankrijk koken en reizen

Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde haas - lièvre en cabessal

Ingrediënten:
armagnac, buikspek, cahors-wijn, droge rode wijn, ei, haas, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, oud brood, pancetta, peper, prosciutto, rauwe ham, sjalot, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Paling in groene saus - anguilles au vert

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, laurierblad, paling, peper, sjalot, slagroom, snijpeterselie, spinazie, tijm, verse dragon, verse kervel, verse munt, verse salieblaadjes, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruidenkoek - tourte aux herbes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, boter, crème fraîche, eierdooier, knoflook, kropsla, peper, slagroom, snijbiet, spinazie, verse dragon, verse peterse, spinazie, water, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / quiche / groenten en aardappels
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Tapenade

Ingrediënten:
boerenbrood, cognac, gezouten ansjovis, goede olijfolie, jonge knoflook, kappertjes, mosterd, roggebrood, versgemalen peper en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde zeebaars - bar farci

Ingrediënten:
champignon, crème fraîche, droge witte wijn, gezouten boter, oud brood, peper, pollak, sjalot, slagroom, spinazie, zeebaars, zeebrasem, zout en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek