Frankrijk koken en reizen
We hebben 253 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Frankrijk koken en reizen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten de gezusters Scotto, fotografie Pierre Hussenot. Formaat 36 cm. x 26 cm.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Frankrijk koken en reizen
Een greep uit de 253 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, verse morieljes en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: armagnac, ei, ganzenvet, peper, roquefort, walnoten en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / ei/omelet/frittata
Ingrediënten: eendenvet, ganzenvet, grof zeezout, knoflook, peper, tamme eend en tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Europees / Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, water, witte camarguerijst en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: rijst / vis
Ingrediënten: arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: ei, knoflook, krenten, melk, olijfolie, oud brood, peper, pijlinktvis, prosciutto, rauwe ham, snijpeterselie, suiker, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees / vis
Ingrediënten: eierdooier, olijfolie, kabeljauw, knoflook, olijfolie, peper, prei, scherpe mosterd, selderijblad, snijbiet, wortel, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, droge witte wijn, kip, knoflook, peper, plantaardige olie, rivierkreeftjes, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode côte du rhône, rode wijn, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sinaasappelschil, sukadestuk, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwoerd
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardbei, citroensap, framboos, rode aalbessen, rode vruchten, suiker en water
Keuken: Frans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: gedroogde krenten, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, stevige aardappel, tomaat, ui, zout en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bosui, doorregen ontbijtspek, ganzenvet, groene ui, kippenbouillon, peper, sjalot, verse tijm, verse tuinbonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: buikspek, flageolets, knoflook, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte bonen, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: vlees / peulvruchten
Ingrediënten: bosui, broodkruim, brousse de brébis, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, sardine, schapenkaas, sjalot, snijpeterselie, spinazie, voorjaarsui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bloem, boter, gruyère, kippenbouillon, runderbouillon, stokbrood, ui, vers gemalen peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, ontbijtspek, peper, suiker, tomaat, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: boerenbrood, cognac, gezouten ansjovis, olijfolie, jonge knoflook, kappertjes, mosterd, roggebrood, peper en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, peper, suiker, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vis
Toon alle 253 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054269717
ISBN10
9054269715
Andere uitgaven
9789070485672