Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

BioBudget

meer met minder

Een boek van Helga de Graaf en Natasja Oehlen

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals BioBudget, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat betekent dat nou eigenlijk: biologisch? Bestaan er superfoods die wél betaalbaar zijn? En hoe kweek je zonder al te veel inspanning zelf groene vingers? Dit alles en nog veel meer vind je in dit propvolle boek.

Met meer dan 80 budgetrecepten met biologische groenten in de hoofdrol!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit BioBudget

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht / basisrecept uit BioBudget:

Gremolata

Ingrediënten:
citroen, knoflook en peperselie

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn

Soort:
vegetarisch / risotto / rijst
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapsteel, walnoot, witte wijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Serveersuggestie Het mag ook piccalilly zijn

Recept uit BioBudget:

Het mag ook piccalilly zijn

Ingrediënten:
bloem, groente, kerrie, mosterdpoeder, natuurazijn, rietsuiker, rode peper en zout

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Serveersuggestie Broodpuddinkjes

Ontbijt / nagerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Pepita

Ingrediënten:
cayennepeper, kerrie, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder, pompoenpitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht uit BioBudget:

Uiensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, foelie, jeneverbes, knoflook, laurier, peper, prei, rode wijn, tamari, ui, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyere, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Serveersuggestie Nieuwe aardappeltaartjes

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Nieuwe aardappeltaartjes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, ei, melk, peper, peterselie, room en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Serveersuggestie Raapstelenstamppot

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:

Tempura van ui

Ingrediënten:
bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water

Soort:
vegetarisch
Toon alle 89 recepten in dit boek