Helga de Graaf

We hebben 6 boeken van Helga de Graaf waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Helga de Graaf? Registreren is gratis!

Boeken van Helga de Graaf

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Helga de Graaf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Recept pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, rietsuiker, water en zout

Soort:
pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Bietentaart

Ingrediënten:
biet, bloem, boter, crème fraîche, ei, feta, laurier, munt, peper, walnoten, water, zout en peper en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Raapstelenpesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oude kaas, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, raapstelen, walnoten, witte wijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pompoensoep

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, korianderzaad, kruidnoten, olijfolie, oregano, pompoen, slagroom en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

kruidige appel-dadeltaart

Ingrediënten:
appelsap, appelstroop, bladerdeeg, citroen, dadels, fijne suiker, goudreinet, kaneel, kruidnoten, roomboter en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Helga de Graaf