Helga de Graaf

We hebben 6 boeken van Helga de Graaf waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Helga de Graaf? Registreren is gratis!

Boeken van Helga de Graaf

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Helga de Graaf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Atjar

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, peperkorrel, suiker, water, witte wijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Parfait

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, kruidnoten, kruidnotenlikeur, melk, slagroom, speculaaskruiden en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Hummus - Op z’n Grieks

Ingrediënten:
citroensap, feta, kaneel, kikkererwten, knoflook, peper, spinazie, tahin en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Basisrecept uit Maak van de noot een deugd:

Pepernoten

Ingrediënten:
anijszaad, bakpoeder, bloem, ei, honing, kaneelpoeder, korianderpoeder, roggemeel, stroop en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Basisrecept uit Maak van de noot een deugd:

Koek- en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijszaad, gemberpoeder, kaneel, kardemom, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, piment en witte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Vegetarisch stoofpotje

Ingrediënten:
amandel, amsterdamse ui, hazelnoot, kastanjechampignons, knolselderij, kruidnoten, pastinaak, rode paprika, sjalot, tomatenpuree, tuinkruidenbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

kruidige appel-dadeltaart

Ingrediënten:
appelsap, appelstroop, bladerdeeg, citroen, dadels, fijne suiker, goudreinet, kaneel, kruidnoten, roomboter en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Popcorn

Ingrediënten:
maïskorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pasta met mascarponesaus

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, kruidnoten, mascarpone, olijfolie, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Boerenkoolpesto

Ingrediënten:
boerenkool, gekonfijte knoflook, olijfolie, pecannoot, peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Tiramisu

Ingrediënten:
amaretto, cacaopoeder, ei, espressokoffie, kruidnoten, mascarpone, suiker en zout

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Stamppot-bitterballen

Ingrediënten:
ei, mosterd, paneermeel, piccalilly en stamppot

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Helga de Graaf