Natasja Oehlen

We hebben één boek van Natasja Oehlen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Natasja Oehlen? Registreren is gratis!

Boeken van Natasja Oehlen

Recepten van Natasja Oehlen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Chutney

Ingrediënten:
balsamicoazijn, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, paprika, piment en rietsuiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Nieuwe aardappeltaartjes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, ei, melk, peper, peterselie, room en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

raapstelenflapjes

Ingrediënten:
azijn, gerookte tofu, kappertjes, knoflook, meel, olijfolie, peper, raapstelen, salie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Stamppot-bitterballen

Ingrediënten:
ei, mosterd, paneermeel, piccalilly en stamppot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Peterseliepesto

Ingrediënten:
amandel, basilicum, citroen, hazelnoot, knoflook, olijfolie, pecannoten, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappel en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met doperwten en mascarpone

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, bosui, doperwten, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, mascarpone, olijfolie, pecorino, peper, prei, ui, witte wijn en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Pastikaasburgers

Ingrediënten:
belegen kaas, bieslook, ei, meel, nootmuskaat, pastinaak, peper en roomboter

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:

Tempura van ui

Ingrediënten:
bakpoeder, geelwortel, komijn, kruidenzout, lavas, meel, olie, peper, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Spruitenclafoutis

Ingrediënten:
ei, fenegriekzaad, hazelnoot, jonge kaas, meel, peper, roomboter, spruit, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Croutons

Ingrediënten:
brood, knoflookpoeder, olijfolie, peper en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Alle recepten van Natasja Oehlen