Natasja Oehlen

We hebben één boek van Natasja Oehlen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Natasja Oehlen? Registreren is gratis!

Boeken van Natasja Oehlen

Recepten van Natasja Oehlen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Recept pizzadeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, rietsuiker, water en zout

Soort:
vegetarisch / pizza / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Serveersuggestie Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoot, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Peterseliepesto

Ingrediënten:
amandel, basilicum, citroen, hazelnoot, knoflook, olijfolie, pecannoten, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappel en zout

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Carpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloemkool en rucola

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, gemengde groenten, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Serveersuggestie Raapstelenstamppot

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Raapstelenstamppot

Ingrediënten:
aardappel, boter, knoflook, oude kaas, peper, pijnboompitten, raapstelen, volle melk en zout

Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Brandnetel- hondsdrafpesto

Ingrediënten:
brandneteltoppen, hazelnoten, hondsdraf, knoflook, olijfolie, peper, pistachenoten en zout

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

raapstelenflapjes

Ingrediënten:
azijn, gerookte tofu, kappertjes, knoflook, meel, olijfolie, peper, raapstelen, salie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Natasja Oehlen