Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Home made

Een boek van Yvette van Boven en Oof Verschuren

We hebben 313 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Home made, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nederlands

Over Home Made

Hoe maak je kaas met gewone dingen die je zeker in huis hebt? Hoe bouw je in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? En hoe maak je thuis ijs zonder een ijsmachine? Home made draait helemaal om zelf maken.

Video's


Aantekeningen bij dit boek

Wauw, wat een gaaf kookboek is dit! Ivette van Boven heeft helemaal haar eigen stijl van koken gevonden. Keuze van ingrediënten, opmaak en de manier hoe ze het presenteert zijn echt uniek. Dit kookboek is net als haar kookprogramma's op TV een genot om naar te kijken en uit te koken. Jamie Oliver, maar dan op z'n Nederlands!

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Home made

Een greep uit de 313 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Mulletjes met chermoula

Ingrediënten:
citroen, komijnzaad, koriander, mul, munt, olijfolie, paprika, peper, peterselie, saffraan, tomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:

Oeuf cocotte

Ingrediënten:
bieslook, boter, creme fraiche, ei en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Home made:

Courgettekoekjes met basilicumroom

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, courgette, eiwit, maizena, parmezaanse kaas, pijnboompitten, water, zout, zout & peper en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Brood zonder kneden

Ingrediënten:
azijn, bier, bloem, gist, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Appel-dadelchutney

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, bruine rozijnen, gedroogde dadels, gemalen kardemom, gember, kaneelstokje, knoflook, komijn, water, witte wijnazijn en zure appel

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Lavash crackers

Ingrediënten:
bloem, gist, karwijzaad, komijnzaad, maanzaad, paprikapoeder, plantaardige olie, sasamzaad, water, zeezout en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Klein kastanjesoepje

Ingrediënten:
hazelnootolie, kastanjechampignons, kastanjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, slagroom, witte vermout en zout

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / voorgerecht uit Home made:

Snelle bouillabaisse

Ingrediënten:
dorade, garnalen, harissa, knoflook, mayonaise, mosselen, mul, olijfolie, pernod, rode poon, saffraan, stokbrood, tomatenpuree, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en witvis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / voorgerecht uit Home made:

Confit de canard

Ingrediënten:
eendenbout, ganzenvet, grof zeezout, knoflook, laurier en tijm

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / voorgerecht uit Home made:

Gnocchi 'quattro formagio'

Ingrediënten:
creme fraiche, fontina, gnocchi, gorgonzola, melk, parmazaanse kaas, ricotta en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:

Bramen, framboos & basilicumjam

Ingrediënten:
basilicum, bramen, frambozen, geleisuiker, grapefruitsap en limoensap

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Noten-karamelreep met gedroogde vijgen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde vijgen, lichte basterdsuiker, pitten, sinaasappel, stroop, walnoten pecannoten, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Karnemelkpannenkoeken met spek

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, ei, karnemelk, ontbijtspek, suiker en vanillesuiker

Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Appelstroopjam

Ingrediënten:
bruinebasterdsuiker en friszure appel

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / voorgerecht uit Home made:

Zoete bataatsoep met 'buttered cashews'

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, cayennepeper, creme fraiche, kalfsbouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, oregano, prei, roomboter, ui, witte wijn, zeezout en zoete aardappel

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Toon alle 313 recepten in dit boek