We hebben 313 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Home made , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Nederlands
Over Home Made
Hoe maak je kaas met gewone dingen die je zeker in huis hebt? Hoe bouw je in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? En hoe maak je thuis ijs zonder een ijsmachine? Home made draait helemaal om zelf maken.
Video’s
Aantekeningen
bij dit boek
Wauw, wat een gaaf kookboek is dit! Ivette van Boven heeft helemaal haar eigen stijl van koken gevonden. Keuze van ingrediënten, opmaak en de manier hoe ze het presenteert zijn echt uniek. Dit kookboek is net als haar kookprogramma's op TV een genot om naar te kijken en uit te koken. Jamie Oliver, maar dan op z'n Nederlands!
- meer dan 8 jaar geleden door Peter Bakker geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Home made
Een greep uit de 313 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: butternut-pompoen, cayennepeper, bospaddestoel, gerst, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, rode wijnazijn, spelt, tijm en zout
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, citroensap, crème fraîche, gerookte forel, kervel, mierikswortel, peper en zout
Soort: stamppot / vis/schaaldieren/schelpdieren / roken
Ingrediënten: maldon zeezout en truffelaardappel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, blanke amandelen, boter, likeur, mascarpone, melkchocolade, poedersuiker en pure chocolade
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, espresso, vanillestokje, water en wodka
Soort: drank (alcoholisch) / vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, cannellinibonen, courgette, kapucijners, kippenbouillon, knoflook, korte pasta, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, tomaat in blik, tuinbonen, tuinerwten, ui en witte bonen
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, mayonaise, peterselie, sardines, tomaat en zure room
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: dorade, garnalen, harissa, knoflook, mayonaise, mosselen, mul, olijfolie, pernod, rode poon, saffraan, stokbrood, tomatenpuree, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en witvis
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook en munt
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: amaretti, amaretto, boter, cacao, pure chocolade, slagroom en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: hazelnootolie, kastanjechampignons, kastanjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, slagroom, witte vermout en zout
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: gist, meergranenmeel, noten, pitten, rozijnen, water en zout
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: boter, honing, rozemarijn, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, crème fraîche, ei, garnalen, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rivierkreeftstaartjes, rozemarijn, griesmeel, sjalot, wilde spinazie, witte wijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bloem, boter, brood, ei, gruyère, paprikapoeder, rauwe ham en slagroom
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, braadworst, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, puy-linzen, rookworst, sjalot, winterpeen en witte wijn
Soort: salade / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, groene theepoeder, melk, slagroom, vanillestokje, water en witte basterdsuiker
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: citroen, frambozen en geleisuiker
Soort: chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, honing, komkommer, limoen en munt
Soort: vegetarisch
Toon alle 313 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059563513
ISBN10
9059563514
Andere uitgaven
9789059566736