Yvette van Boven - Home Made

Home Made

Een boek van Yvette van Boven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Home Made, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe verwerkt u de eigengemaakte kaas, gerookte worst, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten?

Yvette van Boven legt alles aan u met stap-voor-stapfoto’s. zo leert u allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen inspirerende recepten die tot experimenteren noden.Dit boek begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Van de middag - thee maken, taart bakken - naar het aperitief: zelf drank maken, de hapjes voor erbij. En van de avond - het diner, de kaas, het dessert - door naar de nacht: mosterd, ketchup en mayonaise maken voor wie laat is doorgegaan. Zelfs de hond wordt niet vergeten! Achter in het boek staan menu’s waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zoete bataatsoep met 'buttered cashews'

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, cayennepeper, crème fraîche, kalfsbouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, oregano, prei, roomboter, ui, witte wijn, zeezout en zoete aardappel

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Gemberbier

Ingrediënten:
citroensap, gember, gist, rietsuiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Gerookte paprika

Ingrediënten:
balsamicoazijn, carthamus bloemen, honing, mosterd, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn en zout

Soort:
roken / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Appelstroopjam

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker en friszure appel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Meergranen-mueslibolletjes

Ingrediënten:
gist, meergranenmeel, noten, pitten, rozijnen, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Smoked porkchops

Ingrediënten:
jeneverbes, karbonade, laurier, peperkorrels en zout

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Chunkey chowder

Ingrediënten:
aardappel, boter, ham, kabeljauwfilet, laurier, maiskolven, peterselie, slagroom, tijm, ui en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Sardinesla

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, peterselie, sardines, tomaat en zure room

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Yoghurtparfait met cranberrycrunch

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, eidooier, gedroogde cranberry's, havermout, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zoete bataatsoep met 'buttered cashews'

Ingrediënten:
boter, cashewnoten, cayennepeper, crème fraîche, kalfsbouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, oregano, prei, roomboter, ui, witte wijn, zeezout en zoete aardappel

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Venkelzaadrub

Ingrediënten:
korianderzaad, kristalsuiker, venkelzaad, witte peperkorrels en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Mediterrane marinade

Ingrediënten:
basilicum, chilipeper, citroensap, extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook en munt

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Romige bloemkoolsoep met stilton

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, crème fraîche, kalfsbouillon, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, slagroom, stilton en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kaas

Ingrediënten:
citroensap, karnemelk, melk en zout

Soort:
vegetarisch