Gemarineerde zalm in venkelzaad en pernod

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 188 in Home made .

Gang:
brunch / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Risotto van verse rivierkreeftjes: heerlijke ongediertebestrijding

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Short-drink met pernod en wodka

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Koele komkommersoep

Een recept uit

Venkelroom

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken