- Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Een boek van

We hebben 134 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Handboek voor de combinatie magnetron-oven, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Uitgave van Philips 1990


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Een greep uit de 134 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, goudse kaas, knoflook, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, lasagne, witte peper, witte wijn, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Pizza

Ingrediënten:
bloem, champignons uit blik, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gekookte ham, gist, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, salami, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Groentesoep

Ingrediënten:
bloemkool, bonen, erwten, gerookt spek, koolrabi, peterselie, prei, selderij, selderijgroen, spruitjes, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Canneloni

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, doperwten, melk, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, voorgekookte canneloni, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / ovenschotel
Toon alle 134 recepten in dit boek