Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een boek van
We hebben 134 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Handboek voor de combinatie magnetron-oven , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven
Een greep uit de 134 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsvlees, maïzena, paprikapoeder, ui, worcestershiresaus, zout en zwarte peper
Keuken: Zwitsers
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: droge witte wijn, kalkoenvlees, prei, roomkaas, tomaten, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: vis
Ingrediënten: amandelmeel, amandelsnippers, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gekonfijte sinaasappelschil, melk, suiker, sukade, sultanarozijnen en verse gist
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, courgette, dragon, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, forel, jeneverbessen, laurier, peperkorrels, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper
Keuken: Frans / Midden-Europees
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, frambozen, frambozenlikeur, kersen, kersenbrandewijn, maïzena, suiker en water
Keuken: Frans / Zweeds
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, poedersuiker, rum, suiker, vanillesuiker en zetmeel
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: diepvriesbladerdeeg, eidooier, heldere taartgarnering, kiwi, slagroom, suiker, vanillesuiker, witte gelatine en witte rum
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, amandelschaafsel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, ei, hazelnootmeel, maïzena, suiker, vanillesuiker en water
Keuken: Brits
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: champignons, karper, peper, spek, tomaten en zout
Keuken: Midden-europees
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dille, dragonazijn, eidooier, garnalen, paneermeel, scholfilet, water, witte peper en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: kalkoenbout, olie, tomaten, tuinkruiden, ui, water, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, citroenrasp, citroensap, ei, mandarijn uit blik, melk, rondkorrelrijst en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: rijst / ovenschotel
Ingrediënten: braadhaan, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bakpoeder, banaan, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gemberpoeder, kokosvlokken, suiker, witte rum, zout en zure room
Keuken: Internationaal
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: crème fraîche, ei, half om half gehakt, oud brood, paprika, peterselie, tomatenpuree, ui, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: groente
Ingrediënten: olie, peper, rosbief en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, braadkip, champignons uit blik, cognacsaus, dragon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ananasplakken, appel, appel-ui chutney, crème fraîche, kalkoenvlees, kerriepoeder, knoflook, maïzena, olie, sherry, sojasaus, taugé, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Nederlands
Soort: gevogelte
Toon alle 134 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar