- Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Een boek van

We hebben 134 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Handboek voor de combinatie magnetron-oven, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Uitgave van Philips 1990


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Een greep uit de 134 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, dragon, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Lasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, goudse kaas, knoflook, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rundergehakt, tomatenpuree, ui, lasagne, witte peper, witte wijn, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Tulband

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelsnippers, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gekonfijte sinaasappelschil, melk, suiker, sukade, sultanarozijnen en gist

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Reebout

Ingrediënten:
maïzena, marinade voor reebout, peperkorrels, reebout, rode bessengelei, rookspek, room, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Poesta haantje

Ingrediënten:
appel-ui chutney, droge witte wijn, gele paprika, groene paprika, haan, knoflook, olie, rode paprika, tomatenpuree, ui, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Toon alle 134 recepten in dit boek