Paté van jong wild zwijn met hazelnoten - Pâté de marcassin aux noisette

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 24 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Belgisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Wildterrine

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Fijne pastei van gevogeltelevers

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Varkenscrépinettes - gayettes / caillettes à la vauclusienne

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence