Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
picknick / buffet / voorgerecht
Soort:
vlees / wild en gevogelte / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scarlet o'haravulling

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Eenden-kersenpaté

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Gevulde piepkuikens

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kreeftkroketten - Ferry van Houten, 2014

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek