L. de Medici

We hebben 4 boeken van L. de Medici waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. de Medici? Registreren is gratis!

Boeken van L. de Medici

Recepten van L. de Medici

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Rauwkost met warme ansjovissaus - bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Snelle soep - soupe tôt faite

Ingrediënten:
aardappel, olijfolie, oud brood, prei, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Soep van groenten en basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde venkel - fenouil à la niçoise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Vis met kruidenvulling - chapon farci aux herbes

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, persillade, snijbiet, spinazie, ui, venkelstengel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vislever, zeebrasem, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse vissoep - soupe de poissons

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipeper, ei, grof zeezout, kabeljauw, knoflook, krabben, laurierblad, middellandse-zeevis, olijfolie, patentbloem, prei, rode poon, saffraan, saffraanpoeder, soepvis, tomaat, tomaten uit blik, ui, venkel, venkelzaad, verse tijm, visafval, wijting, witte wijn, zeebaars, zeeduivel, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Gevulde tomaten en courgettes - petits farcis

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, ei, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomaat, ui, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Romige citroencustard - crème au citron

Ingrediënten:
citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Saffraan-aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met rijstvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, langkorrelige rijst, marc de provence, olijfolie, persillade, ui, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoorde gevulde lamsschouder - épaule d'agneau à la venaissine

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, ei, knoflook, lamsschouder, mirepoix, olijfolie, peper, persillade, provençaalse kruiden, schenkel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Alle recepten van L. de Medici