L. de Medici

We hebben 4 boeken van L. de Medici waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van L. de Medici? Registreren is gratis!

Boeken van L. de Medici

Recepten van L. de Medici

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Auberginewaaiers - aubergines en éventail

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, vers bonenkruid, verse tijm, witte ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:

Sardine-rolmops - paupiettes de sardines en marinade

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
marinade / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Zoutevis met rode-wijnsaus - morue en rayte

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kappertjes, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, venkelzaad, verse peterselie, zout, zoutevis en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Koolrolletjes - capouns niçois

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Rijstpilaf - pilaf de riz

Ingrediënten:
boter, bouillon, langkorrelige rijst, olijfolie, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Tomatensaus (variaties) coulis

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, peterseliewortel, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
warme sauzen / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Ingrediënten:
broodkruim, cognac, ei, fazant, gemalen piment, gevogeltelevers, grof zout, houtsnip, karkas van gevogelte, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, patrijs, peper, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, ui, verse tijm, vetspek, wilde eend, wilde vogel, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Bouquet garni basisrecept

Ingrediënten:
bleekselderij, bonenkruid, laurierblad, peterselie, peterseliewortel, prei, sinaasappelschil en tijm

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Basisrecept uit Provence:

Worstevlees basisrecept

Ingrediënten:
grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / worst
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Stoofpot van aubergines - daube d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, verse peterselie, witte ui, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde venkel - fenouil à la niçoise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde courgettes - courgettes au gratin

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, minicourgette, olijfolie, persillade, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Ravioli - raïola

Ingrediënten:
broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:

Zwarte olijven

Ingrediënten:
caillon olijven, laurierblad, olijfolie, peper, tijm, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde konijnpakjes - paquets de lapin au four

Ingrediënten:
bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Alle recepten van L. de Medici