Gevulde varkenskarbonades - côtes de porc farcies à la provençale

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 133 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gefrituurde gepaneerde champignons uit Toscane

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Champignons, gebakken, met stukjes brood

delicious. magazine - 2010-02

Gefrituurde rijstballetjes gevuld met mozzarella

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Desembrood met gemarineerde rauwe zalm en champignons

delicious. magazine - 2013-04