We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 9 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: braadkip, jonge duif, kwartel, olijfolie, parelhoen, peper, provençaalse kruiden en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / wild en gevogelte
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zeezout, grof zout, kappertjes, knoflook, mul, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, spinazie, verse peterselie en zeebaars
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, kwartel, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomatensaus, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: wild en gevogelte / rijst
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte truffel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: aubergine, ei, melk, olijfolie, saffraanpoeder, tomatensaus en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, linzen, ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, olijfolie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, zeeduivel, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: aubergine, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, droge gist, ei, eierdooier, olijfolie, oranjebloesemwater, suiker, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: koek en gebak / vegetarisch / feestdagen
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815