We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, grof zout, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, radijs, romeinse bindsla, venkelknol, waspeen en witlof
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bouillon, broodkruim, gaar stoofvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, pot-au-feu bouillon, pot-au-feu vlees, provencaalse kruidenazijn, ui, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Ingrediënten: knoflook, lamslendekarbonade, olijfolie, peper, provençaalse kruiden en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, boter, knoflook, knolselderij, meiraapje, peper, pimentbessen en ui
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, grof zout, knoflook, olijfolie, rogvleugel, tomatensaus, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pastis, pernod, ricard, rode poon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vis, wilde venkel, zeebrasem en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, broodkruim, brousse kaas, citroen, eend, eendenorganen, ei, gepekelde groene olijven, grof zout, knoflook, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, oreganobloesem, peper, ricotta, snijbietblad, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: ansjovis op zout, brousse kaas, kip, olijfolie, peper, ricotta, sjalot, verse peterselie, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: champignon, citroen, knoflook, olijfolie, peper, persillade, peterselie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, olijfolie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, zeeduivel, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, bouquet garni, cognac, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, olijfolie, persillade, prei, rode paprika, stokvis, tomaat, ui en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, aubergine, fijn zout, grof zout, knoflook, olijfolie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, saffraanpoeder, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte ui en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boter, milde ui, slagroom, zout en zuringblaadjes
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815