We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, courgette, ei, langkorrelige rijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse marjolein en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees / worst
Ingrediënten: courgette, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, tomaat, vers bonenkruid, verse tijm, witte ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: cayennepeper, langkorrelige rijst, prei, saffraandraadjes, varkensbraadworst, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rijst / varkensvlees / worst
Ingrediënten: groene chartreuse, lavendelhoning, rozemarijnhoning, tijmhoning en vijg
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gaar stoofvlees, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, slagroom en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bouillon, langkorrelige rijst, olijfolie, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, grof zout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundermerg, sjalot, venkelzaad en wijngaardslakken
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, konijn, marc de provence, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, ui, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: boter, citroen, coquilles, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: croutons, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, olijfolie, persillade, prei, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wortel, zeeduivel, zeeduivellever en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: grof maïsmeel, parmezaanse kaas, tomatensaus, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, croutons, gedroogde witte bonen, melk, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: peulvruchten / vis
Ingrediënten: boter, ei, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, verse marjolein, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815