We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, persillade, sinaasappelschil, wijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: aardappel, olijfolie, oud brood, prei, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroensap, grof zout, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundermerg, sjalot, venkelzaad en wijngaardslakken
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: broodkruim, ei, kalfslapjes, knoflook, olijfolie, patentbloem, peper, tomaat, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, olijfolie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, zeeduivel, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: arachideolie, broodkruim, citroen, ei, maïsolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tapenade, varkensoesters en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: broodkruim, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, provençaalse kruiden, ribkarbonades, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, halfrijpe olijven, korianderzaad, laurierblad, paarse olijven, sinaasappelschil, venkelzaad, water en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / gevogelte / frituur
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, knoflook, mager spek, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, tomaat, verse peterselie, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse dragon, verse tijm en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, verse marjolein, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, kropsla, lente-ui, suiker, verse doperwten, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kappertjes, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, venkelzaad, verse peterselie, zout, zoutevis en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zeezout, grof zout, kappertjes, knoflook, mul, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, spinazie, verse peterselie en zeebaars
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, prosciutto, rauwe ham, slagroom en witlof
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees / groente
Ingrediënten: abrikoos, abrikozenjam, bloem, boter, ei, suiker en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / koek en gebak / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815