We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 5 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, rivierkreeftjes, tomatensaus, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine rum, ei, kristalsuiker en melk
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, minicourgette, olijfolie, persillade, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water, witte ui, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: quiche / vis
Ingrediënten: boter, citroen, coquilles, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, saffraanpoeder, stokbrood, tomaat, ui, verse tijm, verse tonijn, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, kalfszwezerik, mirepoix, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, grof zout, knoflook, olijfolie, onglet, peper, vanglap en verse peterselie
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: bouillon, eierdooier, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, snijbiet, spinazie, ui, verse bladselderij, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, ei, gemalen piment, gevogeltelevers, knoflook, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, spinazie, ui, varkensdarmnet, varkenslever, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, worstvlees, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, houtas, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, ei, kalfsvlees, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomatensaus, water, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, peper en provencaalse kruidenazijn
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, kalfslever, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, persillade, rode wijn, rodewijnazijn, verse tijm, witte ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: broodkruim, courgette, ei, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, tomaat, ui, worstvlees en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, brousse kaas, kip, olijfolie, peper, ricotta, sjalot, verse peterselie, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815