We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, prei, rogvleugel, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkelstengel, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, witvis, zeeduivel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kirsch, kristalsuiker, melk, poedersuiker, zout en zwarte kersen
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: gele perziken, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees / worst
Ingrediënten: bildstar aardappel, halskoteletten, knoflook, laurierblad, olijfolie, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: artisjok, broodkruim, ei, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, persillade, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, peper en provencaalse kruidenazijn
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, provençaalse kruiden, ui, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Ingrediënten: bouquet garni, dikke lende, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Ingrediënten: bouquet garni, cocobonen, gedroogde witte bonen, kruidnagel, limabonen, olijfolie, peper, tomaat, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, water, wortel, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / varkensvlees
Ingrediënten: aubergine, olijfolie, peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, grof zout, knoflook, olijfolie, rogvleugel, tomatensaus, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, knoflook, peper, persillade, varkenslende, verse salieblaadjes, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, rivierkreeftjes, tomatensaus, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, korianderzaad, laurierblad, sinaasappelschil, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, cox orange, golden delicious, goudrenet, muscat beaume de venise, saffraanpoeder, sinaasappelrasp en suiker
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815