We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 11 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gedroogde vijgen, honing, rode wijn en verse tijm
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: fruit / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouquet garni, champignon, citroensap, eierdooier, lamsschouder, nootmuskaat, peper, suiker, ui, wortel, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees / feestdagen
Ingrediënten: citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bouquet garni, cognac, droge rode wijn, cayennepeper, gedroogde chilipeper, knoflook, marc de provence, octopus, olijfolie, tomaat, ui, venkelstengel, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: broodkruim, courgette, ei, langkorrelige rijst, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse marjolein en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, olijfolie, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, zeeduivel, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: eierdooier, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, bloem, grof zout, knoflook, olijfolie, rogvleugel, tomatensaus, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, bouillon, langkorrelige rijst, olijfolie, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, citroen, droge witte wijn, kropsla, laurierblad, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse tonijn, wortel, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: broodkruim, cognac, ei, fazant, gemalen piment, gevogeltelevers, grof zout, houtsnip, karkas van gevogelte, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, patrijs, peper, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, ui, verse tijm, vetspek, wilde eend, wilde vogel, worstvlees, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: artisjok, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, rauwe ham, tomaat, ui, verse tijm en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Ingrediënten: artisjok, boter, bouquet garni, jonge tuinbonen, knoflook, kropsla, lente-ui, olijfolie, vers bonenkruid, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: grof zout, kalfsnier, knoflook, lamshart, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, verse rozemarijn en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / orgaanvlees
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, sjalot, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: aardappelgerecht / veganistisch / vegetarisch
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815