We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een jaar geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, groene linzen, knoflook, lentilles vertes, linzen, olijfolie, prei, snijbiet, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / peulvruchten / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, knoflook, mager spek, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, tomaat, verse peterselie, zilverui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: artisjok, bouquet garni, droge witte wijn, mirepoix, olijfolie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bouillon, bouquet garni, droge rode wijn, knoflook, linzen, olijfolie, peper, tomatensaus, ui, zout en zuurkoolspek
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, minicourgette, olijfolie, persillade, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Ingrediënten: ansjovis op olie, broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: azijn, ei, gemalen piment, gevogeltelevers, knoflook, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, spinazie, ui, varkensdarmnet, varkenslever, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, worstvlees, zout en zuurkoolspek
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: eierdooier, muscat beaume de venise en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, marc de provence, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bouillon, eierdooier, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, snijbiet, spinazie, ui, verse bladselderij, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zuring
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis op zout, grof zout, knoflook, olijfolie, onglet, peper, vanglap en verse peterselie
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: ansjovis op zout, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, persillade, sinaasappelschil, wijnazijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, knoflook, melk, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zoutevis
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: bonenkruid, doperwt, ei, jonge artisjokken, jonge sjalot, jonge tuinbonen, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, snijbiet, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: marinade / vis
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815