We hebben 230 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Provence , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
regionale tekst jacques Ganthié
foto´s peter johnson
uitgave van de Slegte, nederlandse vertaling 1994 time life books
oorspronkelijke titel Provence the beautiful cookbook
Aantekeningen
bij dit boek
- 10 maanden geleden door Bianca Hollenkamp geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Provence
Een greep uit de 230 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, snijbiet, spinazie, zout en zoutevis
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: champignon, daurade, droge witte wijn, ei, goudbrasem, krabben, mossel, nootmuskaat, olijfolie, tomatensaus, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde venkel, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: broodkruim, mossel, olijfolie, oregano, pekelspek en peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, sperziebonen en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: veganistisch / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, citroensap, kikkerbilletjes, knoflook, olijfolie, persillade, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vlees / vis
Ingrediënten: aardbei, framboos, gele perziken, groene amandelen, jonge rode wijn, kersen, suiker, williamsperen en witte perzik
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: salade / fruit / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: grof maïsmeel, parmezaanse kaas, tomatensaus, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: groente / vis
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, kappertjes, olijfolie, rode wijn, tomaat, ui, venkelzaad, verse peterselie, zout, zoutevis en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bloem, broodkruim, clams, knoflook, melk, mossel, nootmuskaat, olijfolie, palourdes, peper, spinazie, tapijtschelpen, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bouillon, droge witte wijn, kalfsborst, laurierblad, mirepoix, olijfolie, vulling naar keuze en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Ingrediënten: bouquet garni, ei, erwtjes, grof zeezout, kalfsborst, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, langkorrelige rijst, parmezaanse kaas, peper, persillade, provençaalse kruiden, snijbiet, ui, worstvlees, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: grof zout, mager varkensvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, piment, provençaalse kruiden, vet varkensvlees en witte wijn
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: varkensvlees / worst
Ingrediënten: bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, krabben, marc de provence, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui en zout
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde venkel, groene olijven, grof zeezout, halfrijpe olijven, korianderzaad, laurierblad, paarse olijven, sinaasappelschil, venkelzaad, water en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, dikke lende, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Ingrediënten: bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cognac, droge rode wijn, knoflook, mirepoix, peper, pot-au-feu bouillon, stokbrood, zout en zwarte truffel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Toon alle 230 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789054267317
ISBN10
9054267313
Andere uitgaven
9789054266815