R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Vruchtensalade met wijn - macédoine au vin de bandol

Ingrediënten:
aardbei, framboos, gele perziken, groene amandelen, jonge rode wijn, kersen, suiker, williamsperen en witte perzik

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / vegetarisch / fruit / veganistisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Provence:

Sardine-rolmops - paupiettes de sardines en marinade

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, korianderzaad, laurierblad, muscadet, peperkorrel, sauvignon blanc, ui, venkelzaad, verse sardines, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
marinade / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde artisjokken - tian d'artichauts

Ingrediënten:
artisjok, broodkruim, ei, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, persillade, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, baby-artisjok, citroensap, ei, groene paprika, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, tomaat, tuinbonen, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Provençaalse tomaten - tomates à la provençale

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Linzen met rode wijn - lentilles à la provençale

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, droge rode wijn, knoflook, linzen, olijfolie, peper, tomatensaus, ui, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Aardappelgnocchi - gnocchi aux pommes de terre

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht / deegwaren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Saffraan-aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Koolrolletjes - capouns niçois

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, langkorrelige rijst, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, savooiekool, tomatensaus, ui, verse peterselie, worstvlees en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gegrilde tonijn met rémouladesaus - thon à la rémoulade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, grof zout, kappertje, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, sjalot, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / vis
Alle recepten van R. Olney