R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Courgette-omelet - crespèu aux courgettes

Ingrediënten:
boter, ei, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, verse marjolein, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Makreel in warme marinade - maquereaux à la marinade chaude

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Provençaalse tomaten - tomates à la provençale

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Roerei in uiensaus - oeufs à la tripe

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, saffraanpoeder, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Toulonse wijting - merlan à la toulonnaise

Ingrediënten:
bloem, mossel, olijfolie, peper, pittige tomatensaus, wijtingfilet, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Bourride

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, droge witte wijn, eierdooier, knoflook, laurierblad, prei, rogvleugel, sinaasappelschil, stokbrood, ui, venkelstengel, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Mosselen uit Marseille - moules à la marseillaise

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, mossel, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Saffraan-aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Romige citroencustard - crème au citron

Ingrediënten:
citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Harderfilets met tuinkruiden - filets de mulet aux fines herbes

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eierdooier, harder, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, wilde venkel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:

Mosselen à la marinière basisrecept

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mosselen, peper, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gekookte rivierkreeft - écrevisses à la nage

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Ravioli - raïola

Ingrediënten:
broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Alle recepten van R. Olney