R. Olney

We hebben 2 boeken van R. Olney waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Olney? Registreren is gratis!

Boeken van R. Olney

Recepten van R. Olney

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Kip uit de Vaucluse - poulet à la vauclusienne

Ingrediënten:
aubergine, bloem, droge witte wijn, kip, olijfolie, peper, plantaardige olie, tomaat, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers

Ingrediënten:
ansjovis op zout, augurk, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, provençaalse kruiden, rundervoorschenkel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht / basisrecept uit Provence:

Snijbiet met ansjovissaus - côtes de blette à l'anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, azijn, bloem, cayennepeper, gedroogde chilipeper, grof zout, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, snijbiet, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groente / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Tandbaars uit de oven - mérou à la provençale

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, persillade, tandbaarsfilet, tapenade, tomaat en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde witlof - endives braisées

Ingrediënten:
boter, citroensap, prosciutto, rauwe ham, slagroom en witlof

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Bijgerecht uit Provence:

Aïoli

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie en water

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gegratineerde pompoen - tian de courge

Ingrediënten:
broodkruim, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, slagroom en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Provençaalse custard - tian de lait

Ingrediënten:
bruine rum, ei, kristalsuiker en melk

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Snijbiet- of spinazie-omelet - troucha

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gesmoorde venkel - fenouil à la niçoise

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, venkelknol en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Zeepaling in rode wijn - catigot à la camarguaise

Ingrediënten:
bouquet garni, droge rode wijn, gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappelschil, tomaat, ui, verse peterselie, water, zeepaling en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Met spinazie gevulde sardines - sardines farcies aux épinards

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, persillade, spinazie, ui, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Alle recepten van R. Olney