Marc de provence

Marc de provence wordt beschouwd als marc.

Zoek naar marc de provence in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marc de provence in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marc de provence recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marc de provence:

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Krabsoep - soupe de favouilles

Ingrediënten:
bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, krabben, marc de provence, olijfolie, oud brood, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Terrine van wild gevogelte - terrine de gibier à plume

Ingrediënten:
broodkruim, cognac, ei, fazant, gemalen piment, gevogeltelevers, grof zout, houtsnip, karkas van gevogelte, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, patrijs, peper, prosciutto, provençaalse kruiden, rauwe ham, ui, verse tijm, vetspek, wilde eend, wilde vogel, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / wild en gevogelte / paté/terrine
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofd rundvlees met ansjovis - grillade des mariniers

Ingrediënten:
ansjovis op zout, augurk, cognac, cornichons, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provencaalse kruidenazijn, provençaalse kruiden, rundervoorschenkel, witte ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Perziken-broodpudding - tian de pain aux pêches

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, marc de provence, melk, oud brood, perzik, rozijn en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Pens uit Marseille - gras-double à la marseillaise

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, marc de provence, pens, prei, provençaalse kruiden, sinaasappelschil, tomaat, ui, varkenspoot, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse rivierkreeftjes - écrevisses à la provençale

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, persillade, provençaalse kruiden, rivierkreeftjes, tomatensaus, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / nagerecht uit Provence:

Crèpes

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, génépi, jam, kruidenlikeur, marc de provence, melk, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse inktvis - encornets à la provençale

Ingrediënten:
bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, inktvis, knoflook, marc de provence, olijfolie, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofde octopus - poulpe en daube

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, droge rode wijn, cayennepeper, gedroogde chilipeper, knoflook, marc de provence, octopus, olijfolie, tomaat, ui, venkelstengel, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met rijstvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, langkorrelige rijst, marc de provence, olijfolie, persillade, ui, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Stokvis niçoise - estocaficada

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bouquet garni, cognac, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, olijfolie, persillade, prei, rode paprika, stokvis, tomaat, ui en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse stoofpot - daube à la provençale

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Daube in aspic - daube en gelée

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, gaar stoofvlees, gedroogde boleten, grof zout, knoflook, macaroni, marc de provence, olijfolie, pekelspek, provençaalse kruiden, runderschenkelvlees, tomaat, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, verse peterselie, vetspek, wortel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in witte wijn - gibelotte de lapin

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, konijn, marc de provence, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, ui, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Provence:

Le grand aïoli

Ingrediënten:
aioli, artisjok, bietjes, bloemkool, bouquet garni, cognac, droge rode wijn, ei, knoflook, marc de provence, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, pruimtomaat, sperziebonen, ui, waspeen, zoete aardappel en zoutevis

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensvlees gestoofd met wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, calvados, cognac, grappa, laurier, marc, nootmuskaat, plantaardige olie, rode wijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis met spinazie-mosselvulling - encornets farcis

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, mossel, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde inktvis - encornets farcis met ansjovis broodkruimvulling

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, ei, inktvis, kappertjes, knoflook, marc de provence, olijfolie, persillade, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Rode sangria met winterfruit

Ingrediënten:
appel, brandy, limoen, rode wijn, sinaasappelsap en sodawater

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Druivensaus

Ingrediënten:
boter, cognac, gevogeltefond, marc, nootmuskaat, peper, room, suiker en wijndruiven

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Brunch / drinken uit Culinaria U.S.A.:

Milk punch

Ingrediënten:
bourbon, brandy, nootmuskaat, oud bruin bier, pils, suikerstroop, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Drinken / cocktails uit Home Made winter:

Appleciderdigestief

Ingrediënten:
appelcider, brandy, calvados, citroensap, golden syrup en stroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch