Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Bagels

Ingrediënten:
bloem, bruine basterdsuiker, droge gist, grof zout, maanzaad, maïsmeel, melasse, moutsiroop, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pompoentaart - pumpkin pie

Ingrediënten:
ahornstroop, bruine rum, droge bakvulling, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, korstdeeg, nootmuskaat, pompoenpuree, room en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

California roll

Ingrediënten:
avocado, krab, norivel, surimi, sushirijst, tobiko en viskuit

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Poolse schuimtaart - blitz torte

Ingrediënten:
aardbei, amandelsnippers, azijn, bakpoeder, bloem, ei, eidooier, fruit, kandijpoedersuiker, kristalsuiker, boter, vanille-essence, volle melk, wijnsteenpoeder en zure room

Keuken:
Pools / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Gibson

Ingrediënten:
franse vermout, gin, ijs en zilverui

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Perenpasta - pear butter

Ingrediënten:
appelcider, dessertperen, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, lichtbruine kristalsuiker, nootmuskaat, water en witte kristalsuiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Maïsovenschotel - baked hominy

Ingrediënten:
belegen cheddar, ei, gemalen chilipeper, hollandse kaas, knoflook, maïskorrels, melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Hete krab met groente - callaloo

Ingrediënten:
knoflook, krab, madame jeanette peper, olie, taroblad, ui en water

Keuken:
Amerikaans / Caraïbisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Pruimentaart - plum pie

Ingrediënten:
blauwe pruimen, bloem, boter, gemalen kaneel, korstdeeg, nootmuskaat en suiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode-wijnsaus - marchand de vin sauce

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ham, knoflook, laurierblad, rode wijn, runderbouillon, selderijmousseline, sjalot, ui, verse peterselie, worcestersaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Barbecuesaus met whisky - bourbon barbecue sauce

Ingrediënten:
ananassap, appelazijn, barbecuesaus, basilicum, boter, bourbon, bruine suiker, chilipoeder, ciderazijn, citroensap, gemalen selderijzaad, gemberwortel, margarine, mosterdpoeder, oregano, perzikpuree, sojasaus, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, vijfkruidenpoeder, whisky en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / pekel en marinades
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pilaf met garnalen - shrimp purloo

Ingrediënten:
bakbacon, cayennepeper, gamba, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, tomaten, ui, verse peterselie, worcestersaus en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Toon alle 342 recepten in dit boek