Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde kool - stuffed cabbage

Ingrediënten:
kaneel, kippenbouillon, olie, piment, rijst, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, tomatenpuree, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Mango brood - mango bread

Ingrediënten:
bloem, dubbelkoolzure soda, ei, gemalen kaneel, macadamianoten, mango, olie, rozijnen, suiker, vanille-essence en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gemengd zoetzuur - chow chow

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, ciderazijn, gele paprika, groene paprika, groene tomaat, kidneybonen, limabonen, maïskorrels, pronkbonen, rode paprika, sperziebonen, suiker, ui, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / inmaak / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Gekruide visblokjes - poke

Ingrediënten:
ahitonijn, cayennepeper, chilipeper, chinese sesamolie, sojasaus, tonijn, ui, vis en zeewier

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Cajun martini

Ingrediënten:
droge vermout, jalapeñopeper en wodka

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gegrilde gul - broiled scrod

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroen, gulfilet, filet van jonge kabeljauw, gulfilet, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gebarbecued borststuk - barbecued beef brisket

Ingrediënten:
bourbon, braadstuk van de runderborst, chilipoeder, ciderazijn, gebhardts chilipoeder met kruiden, hete saus, knoflook, licht bier, maïsolie, mosterdpoeder, paprikapoeder, suiker, ui, uienpoeder, witte azijn, worcestersaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Toon alle 342 recepten in dit boek