Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Culinaria U.S.A.

een culinaire ontdekkingsreis door de verenigde staten

Een boek van Randi Danforth

We hebben 342 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaria U.S.A., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Culinaria U.S.A.

Een greep uit de 342 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Maïsovenschotel - baked hominy

Ingrediënten:
belegen cheddar, ei, gemalen rode peper, hollandse kaas, knoflook, maïskorrels, melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittig rundvlees - carne picada

Ingrediënten:
bouillonpoeder, jalapeñopeper, knoflook, mager rundvlees, plantaardige olie, tomaat, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Absinthe Suissesse

Ingrediënten:
absint, crème fraîche, eiwit, herbsaint, orgeade, pernod en schaafijs

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Aardappelen (voor in de pastei)

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, ongezouten boter, parmezaanse kaas, rode aardappel, slagroom en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Bronx

Ingrediënten:
citroensap, droge vermout, gin, ijs, mandarijnensap, sinaasappelsap en zoete vermout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Spaghetti met kokkelsaus - spaghetti with clam sauce

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, gedroogde spaanse peper, knoflook, kokkels, olijfolie, sjalot, spaghetti, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans / Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Baskische kip - basque chicken

Ingrediënten:
cognac, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rode paprika, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Toon alle 342 recepten in dit boek