Chinese rijstkoek - gau

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 499 in Culinaria U.S.A. .

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tum siap (gekruid kipgehakt in bananenblad)

delicious. magazine - 2009-07

Otak otak (gestoomde vis in bananenblad)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Kleefrijstwijn

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Gefermenteerde rijst

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek