K. Holder, S. Ward en P. Collicutt - De smaak van Provence

De smaak van Provence

Een boek van K. Holder, S. Ward en P. Collicutt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Provence, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een van de fantasierijkste culinaire streken van Frankrijk is de Provence. In de Provencaalse keuken spelen groenten, gevogelten, vis, schapen- en geitenvlees de hoofdrol. De bereiding met olijfolie en de talrijke kruiden bepalen de smaak en geur, zo typerend voor de zowel stevige als gezonde gerechten uit het zonovergoten zuiden. Aan de hand van maar liefst 75 recepten uit de traditionele, lokale keuken haalt u de Provence in huis. De meeste gerechten zijn buiten de streek niet bekend, zoals snijbietpastei of gefrituurde zoete taartjes, sardines gevuld met spinazie of in pastis geflambeerde garnalen. De sfeervolle foto’s van het landschap, de bevolking en de architectuur en natuurlijk ook de markten en keukens leveren hun bijdragen aan de kennismaking.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken