Eekhoorntjesbroodsoep met geroosterd eekhoorntjesbrood - crème de cèpes et cèpes sautés

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 327 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Baccalà alla siciliana (siciliaanse zoute vis)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Aardappels met olijfolie, grof zout en rozemarijn

Een recept uit Tessa Kiros, M. Touros en M. Chatzikonstantis - Piri piri & sardientjes

Tempura van ui

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bleekselderij en ui

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker