Kalfskopragout met kruidensaus - tête de veau en estouffade, condiments et aromates en ravigote

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 381 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rodekoolsalade

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Broodje Bauru, het Braziliaanse patatje kapsalon

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Ravigotesaus 1

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Gilda - Tapa van olijven en ansjovis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa