Lams-quasi met truffel-peterseliepanade en knoflookjus - quasi d'agneau fermier du Quercy pané aux truffes et persil plat, jus d'ail en chemise

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 324 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hersenrolletjes met truffel - involtini di cervella al tartufo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gekookte eieren met paddenstoelen - uova mollette ai funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tong met paddenstoelen - sogliole ai funghi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Sabayon van eekhoorntjesbrood

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen