Lamsjus
Lamsjus wordt beschouwd als vleesjus .
Zoek naar lamsjus in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lamsjus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste lamsjus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lamsjus :
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, ei, engelse mosterd, knolselderij, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsniertjes, lamsvlees, laurier, linzen, olijfolie, rode ui, tijm, worcestersaus en wortel
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, diepvriesspinazie, gember, amandel, kerriepoeder, knoflook, koriander, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsvlees, magere yoghurt, mangochutney, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui en rodewijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelen, asperges, bloem, ei, eiwit, lamsjus, lamsrack, spinazie en witbroodkruim
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Advertentie
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: crème fraîche, knoflook, knoflook, knoflooknougatine, lam-knoflookjus, lamsrack, oesterbeignet, rozemarijn en zeewier tappenade
Soort: vlees
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat
Advertentie
Ingrediënten: aardappel, artisjokbodem, ei, gele paprika, groene courgette, groene kruiden, knoflook, komkommerpickles, lamsfilet, lamsjus, melk, olijfolie, rode paprika, room, senchatheeblaadjes, sjalot en sjalottenpuree
Keuken: Japans
Soort: vlees
Ingrediënten: jus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: jus en zeebaars
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, patrijs, vleesjus en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bruine bonen uit pot, margarine, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ravioli met vleesvulling, sperziebonen, vleesjus en wortel
Keuken: Italiaans
Advertentie
Ingrediënten: hazenrugfilet, rode wijn, tijm, vleesjus en wild
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: jus, knoflook en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: brood, citroen, gevogeltebouillon, konijnenrug, kummel, melk, morielje, nagelhout, pastinaak, room, snijbonen en vleesjus
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien
Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Advertentie
Ingrediënten: boter, champignons, knoflookpasta, olijfolie, portobello's, shii-take, sjalot, slagroom, vleesjus en zout
Soort: barbecue/grill / rundvlees / rookmot
Ingrediënten: arachideolie, bladspinazie, boter, ei, kipfilet, peper, pistachenootjes, rodewijnsaus, slagroom, varkenshaas, vleesjus, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: jus, pikante olijfolie, snijbietblad, spa rood, vleesbouillon, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Soort: vlees / vegetarisch / groente
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om lam-knoflookjus .
Lamsjus-boeken
Dol op lamsjus? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: