Lam-knoflookjus
Lam-knoflookjus wordt beschouwd als lamsjus .
Zoek naar lam-knoflookjus in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lam-knoflookjus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste lam-knoflookjus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lam-knoflookjus :
Ingrediënten: crème fraîche, knoflook, knoflook, knoflooknougatine, lam-knoflookjus, lamsrack, oesterbeignet, rozemarijn en zeewier tappenade
Soort: vlees
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: jus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: jus en zeebaars
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bruine boter, daslook, knoflook, lamsbout, lamshaas, lamshalsstuk, lamsjus, lamsmuis, lamsschouder, peper, waterkers, witte ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aardappelen, asperges, bloem, ei, eiwit, lamsjus, lamsrack, spinazie en witbroodkruim
Advertentie
Ingrediënten: jus, knoflook en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, diepvriesspinazie, gember, amandel, kerriepoeder, knoflook, koriander, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsvlees, magere yoghurt, mangochutney, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui en rodewijnazijn
Keuken: Indiaas
Soort: vlees / rijst
Ingrediënten: bleekselderij, couscous, fleur de sel, kerstomaat, korianderpuree, lamscarré, lamsjus, olijfolie, peper, rozemarijn, schil van ingelegde limoen, sjalotten en wortel
Keuken: Frans / Duits / Noord-Afrikaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ei, ganzenvet, lamsjus, olie, peterselie, quasi, truffel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladerdeeg, bloem, ei, engelse mosterd, knolselderij, lamsbotten, lamsbraadvet, lamsjus, lamsniertjes, lamsvlees, laurier, linzen, olijfolie, rode ui, tijm, worcestersaus en wortel
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Advertentie
Ingrediënten: augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien
Soort: vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: artisjokken, boter, fleur de sel, gevogeltefarce, knoflook, lamsjus, lamszwezerik, morieljes, olijfolie, polenta, salieblaadjes, sjalot, zuiglamnieren, zuiglamsschouder en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: gruyère, jus, knoflook, parmezaanse kaas en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, jus, majoraan en schapenkaas
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: jus, pikante olijfolie, snijbietblad, spa rood, vleesbouillon, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Soort: vlees / vegetarisch / groente
Advertentie
Ingrediënten: boter, patrijs, vleesjus en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovis, citroenschil, lamsbout, groene olijven, lamsjus, olijfolie, peterselie, rode wijn, tomaten uit blik, ui en witte wijn
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bruine bonen uit pot, margarine, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ravioli met vleesvulling, sperziebonen, vleesjus en wortel
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappelpuree, blanke vleesfond, bruine vleesjus, crème van waterkers, gelatine, gedroogde knoflookchips, vleesjus, witte ui, reuzelmousseline, ribeye, rozemarijnbloem, shiitake-marmelade, tomatenwater, verse groene peperkorrels, wilde waterkers en zoute gel
Soort: vlees
Ingrediënten: hazenrugfilet, rode wijn, tijm, vleesjus en wild
Keuken: Nederlands
Advertentie
Ingrediënten: boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bosbessen, chocolade, jam, jus, noten en rozijnen
Ingrediënten: andijvie, boerenkool, doperwten, jus, oesterzwammen, oude kaas, rucola, salie, sperziebonen, spruitjes, stamppot, witte bonen en zoete aardappel
Ingrediënten: aspergepunten, auberginechips, auberginekaviaar, beignetbeslag, boter, gerookte merg, kervel, knoflook, lamsfilet, lamsjus, lamsnieren, lamsrack, madeira, melk, olijfolie, parmaham, peterselie-olijfoliepuree, ravioli met lamsnierragout, rozemarijn, salie, sjalot, tijm en tomaat