De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: olijfolie, parmezaanpoeder, peper, prei, verse kaas, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: anijsbouillon en ganzenlever
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: brioche met peterselie, cognac, ganzenlever, ganzenlevercrème, wilde rijst, klaverzuring, kleurzout, macvin, oesterblad, pisé du lot, vogelmuur, zoetzure bietjes en zout
Ingrediënten: agar-agar, boter, gentiaancrème, knoflookpuree, peper, peterseliejus, bladpeterselie, sjalot, slakken, sojalethicine en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardbeienlikeur, ananassap, eiwit, rosé champagne, sojalecithine en vloeibaar stikstof
Ingrediënten: foie gras, peper en zout
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: amandelmeel, boter, ei en fijne tafelsuiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, droge gist, ei, fijne tafelsuiker en zout
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: banketbakkersroom, bladerdeeg en eidooier
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, crème met gebruinde boter, fijne tafelsuiker en gezouten karamel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: lamsschouder, peper, tijm, zonnebloemolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, bricdeeg, champignonpoeder, champignons, citroenmarmelade, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, foie gras, hazelnootolie, peper, sinaasappelschil en verjus
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: angosturabitter, droge gin, kalkarm water, maraschinolikeur, natriumalginaat, rietsuikersiroop en rode italiaanse vermout
Ingrediënten: calciumzout, dirty martinibol, dry martinibol, gin, martinez-bol, water en wodka
Ingrediënten: bieslook, calciumzout, gelatine, ijsstabilisator, kaviaar, melk, slagroom, xanthaangom en zout
Ingrediënten: citroensap, eierdooier, olijfolie en pekelcitroen
Soort: vegan
Ingrediënten: aardappelmousse, gevogeltefilet, gevogeltemedaillons, morielje, peper, saus van morieljes en vin jaune en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: agar-agar, appelwafeltjes, bietjes, eendenborst, geklaarde boter, olie, sinaasappellaksel en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: biefstuk van de dikke lende, fleur de sel, gladde peterselie, oesters, peper, sjalot, witte wijn en zeeschuim
Soort: rundvlees / vinaigrette / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: eendenlever, ei, gekonfijte sinaasappel, gerstbouillon, gezouten boter, knoflook, koolrabi, melk, oud zuurdesembrood, peper, peterselie, sinaasappelschilpoeder en zout
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221