Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

De Topchefs van de Moleculaire keuken

de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken

Een boek van Anne Cazor en Julien Attard

We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken

Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Tong met mediterrane smaken

Ingrediënten:
brembloemen, emulsie van bergamot, emulsie van groene olijven, emulsie van pijnboompitten, emulsie van sinaasappel, emulsie van venkel, gekonfijte sinaasappelschil, oliekaramel, pijnboompitten, tong en venkelbloemen

Soort:
vis
Toon alle 109 recepten in dit boek