De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: grapefruit, kabeljauwfilet, olijfolie, peper, seizoengroenten, szechuanpeper, vongole en zout
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, colombokerrie, kalfszwezerik, madraskerrie, olijfolie en sjalot
Ingrediënten: knoflook, lamsbotten, peper, witte ui en zout
Ingrediënten: lamsschouder, peper, tijm, zonnebloemolie en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: broccoli, doperwten, fleur de sel, geel raapje, linguine, parmezaanse kaas, peper, rucola, zee-egels en zoute kappertjes
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: peper, rode shisosap, wit raapje en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: appel, citroenpulp, druivenpitolie, glycerol, mannitol, perenmoes, sinaasappelschil en xanthaangom
Soort: vegan
Ingrediënten: agar-agar, fijne tafelsuiker en pure chocolade
Soort: vegan
Ingrediënten: gelatine en oesternat
Ingrediënten: coquilles, gevogeltefond, gezouten boter, groene asperges, matcha-wasabischuim, oesterblad, parmezaanse kaas, peper, slagroom en tobiko
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: calciumzout, espressokoffie, fijne tafelsuiker en natriumalginaat
Soort: vegan
Ingrediënten: ei, gerst, groentebouillon, olie en zout
Ingrediënten: azijn, bruine kalfsfond, fijne tafelsuiker, grand marnier, peper, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Ingrediënten: foie gras, peper en zout
Soort: gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, eendenvet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, mosterd, peper, peterselie, sjalot, ui, varkensoren, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: plantaardige olie, wilde rijst en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, crème met gebruinde boter, fijne tafelsuiker en gezouten karamel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kaas en vloeibare stikstof
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gerookte melk, kippenconsommé, peper, salie, sjalot, topinamboer, topinamboerchips en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: druivenpitolie, eiwit, rijstazijn en rodekoolsap
Soort: vegetarisch
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221