De Topchefs van de Moleculaire keuken
de nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
We hebben 109 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Topchefs van de Moleculaire keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Topchefs van de Moleculaire keuken
Een greep uit de 109 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: brioche met peterselie, cognac, ganzenlever, ganzenlevercrème, wilde rijst, klaverzuring, kleurzout, macvin, oesterblad, pisé du lot, vogelmuur, zoetzure bietjes en zout
Ingrediënten: bakkersgist, roggedesem, roggemeel, water en zout
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: agar-agar, rode kool en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, crème fraîche, dulse, fleur de sel, kalkarm water, magere koffieroom, marshmallows, mozzarellavocht, natriumalginaat, nori, tomaatjes, zeesla en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, gelatineblaadjes en slagroom
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, groene olijven zonder pit en inmaakvocht van groene olijven
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: angosturabitter, droge franse vermout, droge gin, kalkarm water, natriumalginaat en rietsuikersiroop
Ingrediënten: biefstuk van de dikke lende, fleur de sel, gladde peterselie, oesters, peper, sjalot, witte wijn en zeeschuim
Soort: rundvlees / vinaigrette / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, mango, meloen, olijfolie, passievrucht, peper, spinazie, venkelknol en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: agar-agar, venkelknol en xanthaangom
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: broccoli, doperwten, fleur de sel, geel raapje, linguine, parmezaanse kaas, peper, rucola, zee-egels en zoute kappertjes
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: angosturabitter, droge gin, kalkarm water, maraschinolikeur, natriumalginaat, rietsuikersiroop en rode italiaanse vermout
Ingrediënten: frituurolie, geklaarde boter, rijstmeel, saliepoeder en topinamboer
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eierdooier, olijfolie en pekelcitroen
Soort: vegan
Ingrediënten: aspartaam, eidooier, fijne tafelsuiker, glucose, isomalt, melk, patisseriefondant en zwarte truffel
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: grapefruit, kabeljauwfilet, olijfolie, peper, seizoengroenten, szechuanpeper, vongole en zout
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelmousse, gevogeltefilet, gevogeltemedaillons, morielje, peper, saus van morieljes en vin jaune en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, citroengras, dille, kardemomzaad, knoflook, korianderzaad, langoustine, laurier, limoenschil, olie, peterselie, prei, tijm, tomaten, ui, venkelknol, viskarkas, witte wijn, wortel en zout
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: agar-agar, fijne tafelsuiker en granny smith appelsap
Soort: vegan
Ingrediënten: azijn, bruine kalfsfond, fijne tafelsuiker, grand marnier, peper, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout
Toon alle 109 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789461430229
ISBN10
9461430221