Gevulde schorpioenvis - chapon farci vieille Provence

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 394 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hardgekookte eieren met rode currystoof

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

delicious. magazine - 2009-13