Rascasse und Muscheln aus dem Backofen / Schorpioenvis met mosselen uit de oven

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 59 in Kochen für zwei .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Knoflookboontjes

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Gremolata

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Hummus - Op z’n Noord-Afrikaans

Serveersuggestie Hummus - Op z’n Noord-Afrikaans

Citroenaïoli

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)