Vissoep uit de Marche - brodetto marchigiano

Je vindt dit recept op pagina 845 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
110 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kreeft

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Kreeft of langoest, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Noorse kreeft met krokant van varken, venkel, gousdsbloem en jeneverbessaus

Een recept uit  - Story on a Plate

Ravioli met gebarbecuede kreeft en kreeftsaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-05