Sardijnse vissoep - cassola (plus variatie)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Smörgasbord uit zee

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Hoe zit het met eiwitten & sporten?

Een recept uit Isabel

Vissoep 'de Kokkel"

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren