J. Goldstein

We hebben 3 boeken van J. Goldstein waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van J. Goldstein? Registreren is gratis!

Boeken van J. Goldstein

Recepten van J. Goldstein

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kaaspasteitjes - sanbusak

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, munt, olijfolie, plantaardige olie, sesamzaad, water, witte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch / pastei / frituur / kaas
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Circassische kip - Çerkez tavugu

Ingrediënten:
amandel, boter, brood, cayennepeper, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mild paprikapoeder, paprikapoeder, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, walnootolie, walnoten, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bonenstoofpot uit Toulouse - cassoulet de toulouse

Ingrediënten:
bacon, boter, bouillon, broodkruim, droge witte wijn, eend, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gemalen kruidnagel, gerookte varkensworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, mager lamsvlees, mager varkensvlees, pekelspek, peper, pruimtomaat, reuzel, spekvet, ui, varkens-knoflookworst, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten / gevogelte / worst
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Linzensalade - adas salatasi

Ingrediënten:
citroensap, ei, feta, gedroogde linzen, geitenkaas, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse munt, verse peterselie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Linzensoep - shouraba il addis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, gedroogde linzen, gemalen komijn, gemalen piment, lamsbouillon, mergpijp, olijfolie, peper, rabarber, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Syrisch
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / lamsvlees / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Alle recepten van J. Goldstein