Zoutevismousse (variatie met aardappels) - brandade de morue

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zuppa di margheritha - Madelievensoep

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Zoete-aardappeltijmbrood met gemarineerde feta

delicious. magazine - 2009-03

Voorgerechten/ lichte maaltijden Aardappel-broodfrittata

delicious. magazine - 2007-04

Donker brood met aardappel, spek, mayo en koolrabi

delicious. magazine - 2013-04