Vissoep met aïoli - bourride

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pittige dulse en bleekselderijsalade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Kippengehakt met bleekselderij

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Patrijzenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Fazantenbouillon

Een recept uit Erik van Loo - Soepen