Gevulde inktvis in tomatensaus - calamari ripieni variatie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 132 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Casarecce con broccoli, acciughe e pinoli - Casarecce met broccoli, ansjovis en pijnappelpitten

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Bucatini met broodkruim

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Orecchiette met broccoli, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-05