Schorpioenvis met witte wijn, broodkruim, olijfolie en kappertjes

Je vindt dit recept op pagina 1373 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groentesoufflé - tiella di verdure

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Zoutevis met aardappel - morue à la bénédictine

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Gegratineerde wintergroenten met kaaskotelet

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Texelse verleiding met ui

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal