Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Rick Stein opende The Seafood Restaurant in Padstow in Cornwall in 1975. Het is nu bekend als het beste visrestaurant van Groot-Brittannië. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat de favoriete recepten van Rick Stein voor ‘verse vis die simpel is gekookt’. Tot de recepten behoren Zalmtartaar, Linguine met garnalen, Gerookte-schelvispasteitjes en Geroosterde zeebaars. Rick Stein laat zien hoe je ‘met zo min mogelijk ingrediënten de meest verse texturen en subtiele smaakcombinaties’ maakt. Het boek bevat daarnaast nuttige tips voor het kopen en schoonmaken van vis, het schoonmaken van mosselen en clams, het prepareren van inktvis en het maken van basissauzen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.