S. Wheeler

We hebben 9 boeken van S. Wheeler waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Wheeler? Registreren is gratis!

Boeken van S. Wheeler

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Wheeler

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Zoete tomatenjam

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Marokkaanse broodsalade met gegrilde groene paprika´s en tomaten

Ingrediënten:
arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Pikante chorizosalade met fino sherry - ensalada de chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, fino sherry, frisee, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, witlof, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Pijnboompittentarator saus voor vis

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, pijnboompitten, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Saffraanalioli

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / koude sauzen en bouillons
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelstroop en olijfolie extra vergine

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Peterseliesaus met jamón serrano

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, serranoham, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Tomatenbulgur

Ingrediënten:
boter, bulgur, gemalen piment, kaneel, olijfolie, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Sint-Jakobsschelpen met broodkruim - vieiras con migas

Ingrediënten:
boter, fino sherry, knoflook, olijfolie, oregano, serranoham, sint-jakobsschelp, verse bladpeterselie, wittebroodkruim, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

prei met yoghurt

Ingrediënten:
boter, eidooier, gedroogde munt, kirmizi biber, maïzena, olijfolie, pikant paprikapoeder, prei, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Warme salade van pompoen en kikkererwten met tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, kikkererwten, knoflook, olijfolie, pompoen, rode ui, tahin, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Casa Moro:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, kikkerwerwten, knoflook, olijfolie extra vergine, tahin, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Platbrood in as gebakken

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Zwaardvis met granaatappelstroop

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zeezout, zwaardvis en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Courgette beignets met feta en dille

Ingrediënten:
bosui, bruisend mineraalwater, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olijfolie, suiker, tomaat, verse dille, verse munt, zeezout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Alle recepten van S. Wheeler