S. Wheeler

We hebben 9 boeken van S. Wheeler waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van S. Wheeler? Registreren is gratis!

Boeken van S. Wheeler

Kijk voor meer boeken.

Recepten van S. Wheeler

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Paprika-ansjovisboter saus voor vis

Ingrediënten:
citroen, gezouten ansjovis, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / samengestelde boters
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Sherryazijnsaus met amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, knoflook, olijfolie extra vergine, sherryazijn, water en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Spinazie met walnoten - espinacas con nueces

Ingrediënten:
groene olijfolie, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, saffraandraadjes, spinazie, verse oregano, walnoten, witbrood, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / groenten en aardappels
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Doperwtensoep met yoghurt en munt

Ingrediënten:
boter, bouillon, doperwtjes, eidooier, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse munt, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Casa Moro:

Moorse kikkererwten-spinaziesoep - sopa de garbanzos

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rodewijnazijn, saffraandraadjes, spinazie, ui, verse oregano, witbrood, zeezout, zoet paprikapoeder, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Bottarga met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bottarga, citroensap, oijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gevuld brood uit Anatolië - gözleme

Ingrediënten:
boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
alioli, citroen, fideos, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, oijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Courgette beignets met feta en dille

Ingrediënten:
bosui, bruisend mineraalwater, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, feta, griekse yoghurt, kikkererwtenmeel, knoflook, melk, olijfolie, suiker, tomaat, verse dille, verse munt, zeezout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Groentepaella met artisjokken en piquillopaprika´s

Ingrediënten:
artisjok, calasparrarijst, citroen, gedroogde porcini, groene paprika, groentebouillon, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie, piquillopaprika, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles / groenten en aardappels
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Khlii met sperziebonensalade

Ingrediënten:
dijonmosterd, khlii, olijfolie extra vierge, rodewijnazijn, sperzieboon, suiker en verse koriander

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Alle recepten van S. Wheeler