We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Ingrediënten: dijonmosterd, khlii, olijfolie extra vierge, rodewijnazijn, sperziebonen, suiker en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroen, ingemaakte citroen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rucola, tarwebloem, zeezout, zwarte peper en zwezerik
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, kappertjes, knoflook, spitskool, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, calasparrarijst, citroen, fino sherry, groene paprika, knoflook, laurier, ñoraspaprikas, olijfolie, peterselie, saffraandraadjes, spaanse ui, tam konijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, witte wijn, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / wild
Ingrediënten: basmatirijst, bruine linzen, gemalen piment, kaneel, olijfolie, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cognac, fijne kristalsuiker, framboos, gelatine, melk, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, slagroom en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gemberwortel, knoflook, kwartel, olijfolie, sinaasappel, verse bladpeterselie, witte druif, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: langoustine, olijfolie, oloroso sherry, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kikkererwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, noorse garnalen, oesterzwam, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: brood, droge gist, fijn zeezout, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, lamsgehakt, olijfolie, ongebleekt meel, pijnboompitten, ui, water en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: stremsel, volle melk en zuivel
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, boter, couscous, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, honing, kaneel, kaneelstokje, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, rode ui, saffraandraadjes, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: ansjovisfilets, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598