We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelstroop en olijfolie extra vergine
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, witte bonen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, citroen, fino sherry, kappertjes, laurierblad, olijfolie, rogvleugels, sherryazijn, sjalot, verse bladpeterselie, verse tijm, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroen, citroensap, heekfilet, knoflook, laurierblad, olijfolie, spa rood, tarwebloem, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: limoen
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dijonmosterd, khlii, olijfolie extra vierge, rodewijnazijn, sperziebonen, suiker en verse koriander
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ansjovis, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie en wittewijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / inmaak
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, maanzaad, ongebleekt meel, pompoenpitten, sesamzaad, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zonnebloempitten
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, pijnboompitten, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemberwortel, heek, kardemomzaad, knoflook, limoen, olijfolie, tarwebloem, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, kikkererwten, knoflook, olijfolie, pompoen, rode ui, tahin, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla
Keuken: Europees / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, groene asperge, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: heel grof zeezout en kabeljauwfilet
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / inmaak
Ingrediënten: anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, ei en serranoham
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, paarse olijven, snijbiet, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom en vanillestokje
Keuken: Europees
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598