We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kandijsuiker, pijnboompitten, rozijnen, sherry pedro ximenez, tarwebloem en volle yoghurt
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakchorizo, droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel, venkelzaad en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: citroensap, knoflook, olijfolie, rode ui, vastkokende aardappel, oregano, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, noorse garnalen, oesterzwam, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ciabatta, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, radijs, suiker, trostomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: avocado, bottarga, citroensap, olijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: olijfolie, piment, spinazie, sumak, ui, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, gedroogde rode chilipeper, grof zeezout, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, gedroogde munt, kirmizi biber, maïzena, olijfolie, pikant paprikapoeder, prei, yoghurt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloedsinaasappel, citroensap, fijne kristalsuiker en rozenwater
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, tomaat, vastkokende aardappel, venkelknol, zeebrasem, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroensap, volle melk en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroen, ei, klipvisfilets, mineraalwater, saffraandraadjes, tarwebloem, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: fijn zeezout, gedroogde rode chilipeper, knoflook, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, sinaasappelschil, venkelzaad, verse rozemarijn, verse tijm, water, zwarte olijven en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: inmaak / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598