We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, fijne kristalsuiker, olijfolie, ongebleekt meel, polenta, water, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: bladpeterselie, fijne kristalsuiker, handsinaasappel, knoflook, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, vastkokende aardappel, venkelknol, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, verse doperwten, verse munt, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten: knoflook, lamsstoofvlees, olijfolie, pikant paprikapoeder, snijbiet, ui, verse koriander, witte bonen, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, pijnboompitten, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaadjes, rodewijnazijn, verse koriander, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroen, ingemaakte citroen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rucola, tarwebloem, zeezout, zwarte peper en zwezerik
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, oud witbrood, pintobonen, tomaat, ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, olijfolie en parelgort
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, calasparrarijst, citroen, gedroogde porcini, groene paprika, groentebouillon, knoflook, ñoraspaprikas, olijfolie, piquillopaprika, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, pijnboompitten, ui, oregano, zeezout, zoete azijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: boter, laurierblad, olijfolie, rode ui, rozijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, varkensfilet, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: anijsbrood, extra vergine olijfolie, feta, kerstomaat, knoflook, oregano, rode wijnazijn, ui, zeezout, zwarte olijf en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, citroen, doperwten, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, ui, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598