We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, chilipepervlokken, chorizo, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossestaart, peterselie, pikant paprikapoeder, rode rioja, tarwebloem, tomatenpuree, ui, venkelzaad, verse tijm, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, gedroogde witte bonen, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, vastkokende aardappel, venkel, venkelzaad, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, lamsstoofvlees, olijfolie, pikant paprikapoeder, snijbiet, ui, verse koriander, witte bonen, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, ui en water
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / inmaak
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, fijne kristalsuiker, olijfolie, ongebleekt meel, polenta, water, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: boter, eidooier, gedroogde munt, kirmizi biber, maïzena, olijfolie, pikant paprikapoeder, prei, yoghurt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, garnalen, serranoham en wilde knoflook
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bladpeterselie, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode paprika, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, venkelzaad, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: groene olijfolie, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, saffraandraadjes, spinazie, oregano, walnoten, witbrood, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, sherryazijn, verse bladpeterselie, oregano, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappel, granaatappelstroop, pistachenootjes en zure kersensiroop
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dadels, kaneel, poedersuiker, rozenblaadjes, rozenwater, sinaasappel en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook, vastkokende aardappel, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, sardines uit blik, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, karwijzaad, knoflook, verse bladpeterselie, verse munt, witte kool, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, chorizo, knoflook, olijfolie, pikant paprikapoeder, witte bonen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, bulgur, gemalen piment, kaneel, olijfolie, tomatensaus, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, olijfolie en parelgort
Keuken: Mediterraans
Soort: brood en broodgerecht / pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598