We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, tomaat, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: boter, laurierblad, olijfolie, rode ui, rozijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, varkensfilet, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, rode puntpaprika, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, piquillopaprika, rodewijnazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, gedroogde chilipeper, guindilla peper, knoflook, olijfolie, peper, tijgergarnalen, witte wijn en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, paddestoel en serranoham
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla
Keuken: Europees / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, chana dal, citroensap, geelwortelpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, lamsnek, nootmuskaat, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, snijbiet, tarwebloem, tomaat, ui, verse koriander, oregano, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, olijfolie, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, venusschelpen, verse bladpeterselie, witte bonen, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, groene chilipeper, kardemom, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie extra vergine, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, little gemsla, piquillopaprika, rodewijnazijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroen, ingemaakte citroen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rucola, tarwebloem, zeezout, zwarte peper en zwezerik
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598