We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemkool, bulgur, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en witlof
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, gedroogde rode chilipeper, groene spliterwten, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, knoflook, komijnzaad, linzen, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, chilipepervlokken, chorizo, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, ossestaart, peterselie, pikant paprikapoeder, rode rioja, tarwebloem, tomatenpuree, ui, venkelzaad, verse tijm, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, verse doperwten, verse munt, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: granaatappel, granaatappelstroop, kikkererwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, rodewijnazijn, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, kardemompeul, pistachenootjes, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom en tarwebloem
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, vastkokende aardappel, verse rozemarijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, knoflook, laurierblad, mosselen, noorse garnalen, olijfolie, pikant paprikapoeder, saffraandraadjes, tomaat, ui, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, verse tijm, water, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, ingemaakte citroen, knoflook, komijnzaad, lamsschenkel, lamsschouder, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: kappertjes en olijfolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, blauwe schimmelkaas, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, picoskaas, sherryazijn, sherry pedro ximenez, walnoten, witlof, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pernod, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, pijnboompitten, ui, oregano, zeezout, zoete azijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaadjes, rodewijnazijn, verse koriander, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, visafval, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: eidooier, fijne kristalsuiker, gemalen koffie, kaneelstokje, koffieboon, melk, oploskoffie, slagroom, turron en vanillestokje
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: artisjokken, citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, knoflook, vastkokende aardappel, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: kip, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, rozijn, saffraandraadjes, witte wijn, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598