We hebben 214 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Casa Moro , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Over Casa Moro
In 1997 opende het restaurant Moro voor het eerst zijn deuren en sindsdien is het alleen maar bekender en succesvoller geworden. Sam en Sam Clark, eigenaars van Moro en voorheen collega’s bij het even beroemde River Cafe, schreven in 2001 hun eerste kookboek, Moro, het kookboek van de zuid-mediterrane keuken, waarmee zij bekend werden bij een brede en enthousiaste groep van kookliefhebbers. Casa Moro is hun nieuwste boek. Waar Moro verslag deed van de culinaire tradities in Spanje en de zuidelijke Méditerranée, in Casa Moro een meer persoonlijk verslag van de auteurs. Tijdens hun huwelijksreis trokken Sam en Sam Sam Clark namelijk drie maanden door Spanje en Marokko, waar ze de geuren en smaken ontdekten die later hun culinaire filosofie zouden vormen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Casa Moro
Een greep uit de 214 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, citroensap, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, tomaat, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: basmatirijst, bosui, boter, gemalen piment, pijnboompitten, rozijnen, verse dille, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: knoflookmayonaise, citroen, ei, klipvisfilets, mineraalwater, saffraandraadjes, tarwebloem, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, olijfolie extra vergine, sherryazijn, water en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: heel grof zeezout en kabeljauwfilet
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / inmaak
Ingrediënten: aubergine, fijn zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, pijnboompitten, ui, oregano, zeezout, zoete azijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, oranjebloesemwater, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zeezout, zwaardvis en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, ñoraspaprikas, peperkorrel, prei, tomaat, ui, venkelknol, verse tijm en wortel
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, verse tijm, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, knoflook, serranoham, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Spaans
Soort: koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Ingrediënten: arganolie, ciabatta, gemalen komijnzaad, groene paprika, kerstomaat, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, tomaten, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappel, granaatappelstroop, kikkererwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie extra vergine, tahin, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ei, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie extra vergine, rodewijnazijn, serranoham, sherryazijn, tomaat, witbrood, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Turks
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, citroen, ingemaakte citroen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rucola, tarwebloem, zeezout, zwarte peper en zwezerik
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroen, gezouten ansjovis, knoflook, paprikapoeder, verse bladpeterselie en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / samengestelde boter
Toon alle 214 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021581514
ISBN10
9021581515
Andere uitgaven
9789021527598