T. Glanville

We hebben één boek van T. Glanville waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van T. Glanville? Registreren is gratis!

Boeken van T. Glanville

Recepten van T. Glanville

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morcila met gekarameliseerde appel - morcilla con manzana

Ingrediënten:
appel, appelwijn, citroensap, geklaarde boter, morcilla, olijfolie, olijfolie extra vergine, pijnboompitten, verse bladpeterselie, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gebraden kip met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
citroensap, ingemaakte citroen, kip, knoflook, komijnzaad, olijfolie, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Rundvleestagine met pruimen

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneel, olijfolie, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Sherrytrifle van Kate

Ingrediënten:
amarettikoekjes, blanke amandelen, fijne kristalsuiker, frambozen, frambozenjam, oloroso sherry, poedersuiker, slagroom, triflecake en vanillevla

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gegrilde sardines in wijnbladeren met tahinsaus

Ingrediënten:
citroen, mastiekgom, platbrood, sardines, tahinsaus, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Marokkaanse boerenbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, melk, ongebleekt meel, vloeibare honing, volkorenmeel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, garnalen, knoflook, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, venkelknol, verse bladpeterselie, visafval, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gevuld brood uit Anatolië - gözleme

Ingrediënten:
boter, droge gist, fijn zeezout, olijfolie en ongebleekt meel

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Vochtig brood

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, ongebleekt meel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Zoete tomatenjam

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Doperwtensoep met yoghurt en munt

Ingrediënten:
boter, bouillon, doperwtjes, eidooier, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, olijfolie extra vergine, verse munt, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

bloemkoolsalade met tomaat en komijn

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, komijnzaad, olijfolie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:

Wintertabouleh

Ingrediënten:
bloemkool, bulgur, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, granaatappel, granaatappelstroop, kaneel, knoflook, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en witlof

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van T. Glanville