Gebraden lamsvlees met tomaten, aardappelen en tijm - cordero al horno con tomillo
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
Je vindt dit recept op pagina 23 in Casa Moro .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- citroenschil
- fino sherry
- knoflook
- lamsbout
- olijfolie
- spaanse ui
- tomaat
- vastkokende aardappel
- verse tijm
- witte wijn
- zeezout
- zwarte peper
- zwarte peperkorrels
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.